Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA PRESUDU
Povratak na članak

'Zadovoljni doživotnom kaznom, žalosni što nema presude za zločine počinjene u Hrvatskoj'

Davor Bernardić kaže da niti 20 doživotnih kazni ne bi bile dovoljne

Komentari 7

EN
englezac
15:08 22.11.2017.

Gospodin Plenkovic sjedi pola dana u Saboru i na raspolaganju zastupnicima ,a oni se svadjaju ,niko nikog, niti cuje, niti razumi ,a u nastavku sjednice svi govore kako nema predasjednika Vlade a svi smo to vidili na TV kako see raspravljalo u Saboru. Ono nema ni u Skupstini ,sto se dogadjalo do podne u Saboru.Od postanka Hrvatske drzave nije bilo gore ,nepismenije i nekulturnije oporbe.

VL
Avatar Becarina
Becarina
21:25 22.11.2017.

Nije mu se sudilo jer nam se Haag nametao, optuzivali Hrvatsku Pusici, Puhovski, neki HSPejci HAAG ih odbija kao lazove. U pregovorima ucestvovali Josipovic i Mladn Bajic , nekima iz Hrvatske bilo vaznije pakovat Gotovini i drugim hrvatskim braniteljima.....

VL
DJ
djakputnik
15:19 22.11.2017.

A da mu je sudila Maja Šupe, sve bi ostalo na sinkopi.

VL
NV
NV
14:54 22.11.2017.

To nije konačna presuda.

VL
MA
marina58
15:17 22.11.2017.

Interesantno da političari “ne komentiraju nepravomoćne presude“ kad su one loše za nas, ali kad nam nešto odgovara onda su prvi u komentarima. Vjerodostojno.

VL
Avatar superhik74
superhik74
19:46 22.11.2017.

A kako bi ga sud osudio za zlocine pocinjene u Hrvatskoj kada Hrvatska nikad nije tuzila Mladica za te zlocine, a onda se gradjani moraju upitati zasto je to tako. Isto tako je Hrvatska pustila iz zatvora Arkana nakon sto je bio uhvacen u teroristickoj aktivnosti u Hrvatskoj. Ponovno bi se trebalo upitati zasto. Vrana vrani ne kopa oci. Nece kleptomanski pajdas valjda tuziti kleptomanskog pajdasa, pa "general" (vodoinstalater) Cermak je s Maldicem za vrijeme rata trgovao naftom i derivatima. Dva ratna druga su zajedno bili u Haagu, pa je Cermak na kraju oslobodjen, tako da me ne bi cudilo da Mladic ili kao Slobo umre u Haagu ili bude nakon zalbe oslobodjen. Kladim se ako bi Srbija usla u NATO da bi Mladic bio oslobodjen optuzbi i pusten nakon zalbe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.