Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kći i miljenica
Povratak na članak

Anina smrt Mladića je učinila još okrutnijim i nemilosrdnijim

Ana, jedna od najboljih studenata medicine, bila je miljenica i ljubimica svoga oca Ratka Mladića. Ana je 24. ožujka 1994. godine uzela očev najdraži pištolj i u obiteljskoj kući počinila samoubojstvo.

Komentari 80

SJ
Sve je uzalud
18:47 22.11.2017.

.....Mladic je vojnik kukavica koji se nikad u svojoj vojnoj karijeri.nije usudio boriti kao vojnik......lice u lice na bojnom polju.......vec topovima haubicama snajperom i klanjem zena djece i staraca u Srebrenici i po Sarajevu Škabrnji i sl.........

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
18:50 22.11.2017.

Nemre tebe ništ učinit okrutnijim ak tu zvjer ne nosiš v sebi !!!

VL
KA
kacavenda
19:01 22.11.2017.

Đubre od coveka, zauvek

VL
BI
billynik
19:00 22.11.2017.

Što pokušavate u tom monstrumu naći crticu ljudskosti i opravdati ga za sve gnjusne zločine što je počinio.

VL
DU
Deleted user
21:14 22.11.2017.

Sadržaj članka su malo žešće besmislice. Ratko Mladić je bio tipičan predstavnik "čoveka, druga, patriote i starešine" kakvi su nastajali u sustavu JNA od školovanja, preko službovanja do napredovanja.Čak bi se moglo reći da je taj i takav Mladić bio elita te vojske, najbolji u "klasi" na Vojnoj akademiji, među najboljima tijekom kasnijih školovanja, najviše ocjene tijekom službovanja....Istovremeno, taj Mladić je bio teška sirovina koja za 24 godine službovanja na području Makedonije nije bio u stanju naučiti makedonski jezik. Navodno je izjavio:"Makedonski razumem, ali ne umem da ga govorim". Dakle, ako je Mladić bio najbolji ili među najboljima, kakvi su tek bili ostali? I nije Mladić postao takav kakav je bio zbog kćerine smrti nego je to tip osobe koju je stvorio zločinački jugokomunistički sustav, osobe koja će svoje neznanje, nesposobnost i nestručnost te intelektualnu ograničenost pokušati prikriti galamom, bahatošću i nepoštivanjem bilo kakvih pravila ratovanja. Takvih "starešina" kao Mladić je bila prepuna JNA, ali se njemu posrećilo pa je stjecajem povijesnih okolnosti dobio priliku ostvariti svoje profesionalne ambicije. U ozbiljnoj državi i ozbiljnoj vojsci takvi likovi doguraju najviše do čina narednika, ako prije toga uopće uspiju ući u vojni sustav.

VL
Avatar fastrac
fastrac
19:59 22.11.2017.

Uspio je, ući će u povijest. U knjigama povijesti pokraj njegovog imena pisat će osuđen za genocid.

VL
BN
b.novak
19:22 22.11.2017.

Sad će o razlozima samoubojstva kćeri moći duuugo, razmišljati.

VL
LI
Lisnjak
19:24 22.11.2017.

bio je okruzen drustvom koje ga je hvalilo nakon svakog zlocina, pri cemu bi taj monstrum uzivao. . to drustvo nece na sud i u pozadini smislja osvetu. a drzava koja ih drzi i hrani ne zeli takove kaznjavat. too bi bilo isto tako kao kad bi hitlerovi simpatizeri produzili zabranjenu zlocinacku pölitiku...danas se potice uspostava mira, ali tesko. jer je povjerenje za slijedecih par sto godina, izgubljeno.

VL
DU
Deleted user
22:48 22.11.2017.

Trebalo je uz njega osuditi i četništvo, reći da je to radio zato što se rukovodio ideologijom i mržnjom svojstvenom onim Srbima koji su četnički nastrojeni.

VL
DU
Deleted user
19:42 22.11.2017.

Sada kada završi Haag onda treba podići optužnicu protiv njega i suditi mu za zločine u Hrvatskoj! Naša tužiteljstva se često bave banalnim predmetima! Brojni zločinci “čekaju”optužnice a one nikako da dođu! Zato smo krivi mi sami, tj. naš nesposobni pravosudni sustav!

VL
DO
domxerex
21:28 22.11.2017.

Što vi očekujete od psihopate?! Da je ona (njegova kći) stajala ispred njega i upirala prstom u njega i optužila ga i onda se ubila on bi rekao da nije on kriv i da je ona izmanipulirana ili natjerana. Psihopati nikada ne mogu biti krivi. Pitajte Stipicu, Zoku ili Sanadera pa ćete vidjeti. Psihopati naravno i poriču to da su psihopati. Osim toga oni se trude biti voljeni i traženi u svojoj okolini s kojom manipuliraju svojom moći. Svi psihopati su vrlo mkočni manipulatori koji će učini sve (doslovno sve) samo da dobiju ono što žele. Znam jer je i moja predraga sestrica upravo takva. Istjerala je roditelje iz njihove kuće i izvarla ih za stan u kojem su trebali poslije živjeti. Najbolja je fora što ju oni još uvijek vole i imaju puno razmjevanje za nju jer to njoj treba da bi se mogla udati. Iako je neudana i javno govori da se neće nikada udati. Znam prepoznati psihopatu za 10 minuta bolje nego većina psihologa i/ili psihijatara kojima trebaju sati razgovora. Jer sam živio s jednim. I Miloševićeva Mirjana i Mladić su bili psihopati dok je Slobo (kao i priglupi drug milicajac iz SAO krajne Milan Martić) bio samo sociopata koji je ispunjavao želje svoje voljene Mirjane.

VL
GO
Gomila
20:26 22.11.2017.

Aleksandar Stankovic place za svojim rodjakom krvolocnikom

VL
Avatar Marenggo
Marenggo
20:30 22.11.2017.

Ako je General genocidne tvorevine osuđen međunarodnom sudu pravde za genocid zbog čega međunarodna zajednica ne ukine i poništitu genocidnu tvorevinu nastalu genocidom?

VL
CI
cinbenik
19:15 22.11.2017.

Zlocinac,a ne heroj,pa ako on Milosevic.........karadzice ,nedobiju navjece kazne,pa tko onda treba...

VL
Avatar matalan
matalan
07:38 23.11.2017.

Dao ubiti zeta i kčer, ideolog smrti i mržnje svega ljudskog

VL
Avatar Abcda
Abcda
20:11 22.11.2017.

VL, imate devet fotki Mladica na naslovnici .... )-:

VL
DU
Deleted user
22:11 22.11.2017.

Da li to možda Aca Stanković pokušava objektivnim novinarstvom opravdati Ratka Mladića?

VL
AR
Armagedon
09:48 23.11.2017.

nije imao milosti ni za momka svoje ljubimice....ni za njene suze.... a kamoli će za one koje smatra viškom i smetnjom.... on je monstrum, sociopata , bez savjesti i duše i sposoban za zločine, ali mislim da je kukavica u duši da sam bez svojih jataka, vojske i onih koji ga slušaju.... ne bi imao hrabrosti suprotstaviti se drugoj osobi...... nije imao muda niti muški saslušati presudu, već ga je stislo i trčao je u zahod... a onda cirkusirao.... baš se imaju čime dičiti njegovi obožavatelji kako im je njihov junak običan-....ser.......a!

VL
ET
etrao
19:33 22.11.2017.

Eto nabavit mu sminke i nek sminka u Hagu cuvarice i sutkinje! General koji masakrira i sminka!

VL
Avatar canicolZotiT
canicolZotiT
23:09 22.11.2017.

Đubre ostaje đubre i umrijet će kao đubre ukoliko ne prizna i pokaje se za zločin.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.