Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUGOVLAČE S RATIFIKACIJOM
Povratak na članak

Ratifikacija Istanbulske konvencije podijelila HDZ

Plenković je Ivani Maletić zamjerio što je ostala suzdržana kada je Europski parlament podupro ratifikaciju Konvencije

Komentari 11

BR
brojevi
23:13 10.10.2017.

Po naslovu se već može zaključiti tko je pisac ovih redaka-mutikaša Šego. Svima je u interesu bolja zaštita žena i djece od nasilja ali svima je isto tako jasno da se ovim dokumentom pokušava nametnuti rodna ideologija formirana u bolesnimim glavama lezbijsko feminističkim i separatističko feminističkim krugova koja su u suprotnosti sa tradicionalnim vrijednostima našeg načina života.

VL
GU
Gustirna
21:48 10.10.2017.

Ma koga vi pravite luđacima....istambulska konvencija nece proci ,ne zbog nasilja u obitelji , vec zbog vase jugofasisticke rodne pedersko lezbijsko pedofilske ideologije koju kroz konvenciju zelite provuci...

VL
GU
Gustirna
22:12 10.10.2017.

Dvije ive lazi sire....tko se od najdesnijih desnicara ne bi slozio da se ratificira obiteljsko nasilje....ali dvije ive taje da njihove lezbe,pederi i pedofili zele preko konvencije proturiti svoju rodnu ideologiju....

VL
PO
pozornik66
23:14 10.10.2017.

Pa daj više napiši kakva je sdp-ova situacija sa Istambulskom konvencijom, tko je tamo za a ko protiv ili su svi za a niko protiv ili obrnuro. Svaki dan pišete o podjeli hdz-ea po tom pitanju dok čuvate drugove od vrućih tema

VL
KR
kruti192
21:49 10.10.2017.

drug plenki na APARATIMA!!!! bravo stier i kompanija!

VL
ZA
zampioivo
00:30 11.10.2017.

Testoteronka Ivs... fali njoj puno toga, pUUUUnoo

VL
DU
Deleted user
08:51 11.10.2017.

Jesenti milu bigulicu, zašto u vezi s ratifikacijom Istambulske konvencije kao zalivene šute najokomitije moralne vertikale hrvatskoga društva u liku i djelu Raukar Urške, Matula Vilčeka, Vrgoč Dude, Frljić Oliške, Zuppa dr. Vjeranka, Horvat Srećka, Pusić mr. Zokija, Josipović dr.. Iveka, Mesić Štefine, Kapović dr.Matana, Puhovski dr. Žareta, Čačinović dr. Nadeždanke, Benčić Sandrice, Govedić Natašice i Pupovac dr.Milojka?! Zar sav agitpropovski posao u ovom presudnom času treba pasti na nejaka leđa dičnih gospoja Sarnavka Sanjice i Borić Radojčice?! NIje valjda da se tim vazda agulnim ljudima uvijek punima elana zbog nečega zamjerio mecena Šoroš Đuka (desničarski zlobnici tvrde da im sve više zavrće novčanu pipu), pa su klonuli duhom. Zbilja nečuvena pasivnost u "našim" naprednim redovima!

VL
KE
kenedy
23:46 10.10.2017.

od kad su u hadezeu smije razmisljati svojom glavom..??? ko im je to dozvolio..???

VL
DU
Deleted user
08:36 11.10.2017.

AHAHA naravno da će prihvatiti Istanbulsku konvenciju jer im je tako naređeno na opće nezadovoljstvo kockoglavaca. Prije neki dan sam jednog kockoglavog kamenjarca pitao da mi objasni što je to rodna ideologija jer je tu floskulu konstantno ponavljao. Naravno da nije imao pojma.

VL
NV
NV
23:16 10.10.2017.

Ne vrijedi,to se mora prihvatiti. Političari samo gledaju moment kada da provuku to a da im nanese što manju štetu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.