Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Američki izaslanik za zapadni Balkan

'Rata u BiH neće biti!' Escobar poručio da je dosta huškanja, Hrvatima ostaje borba za opstanak

09.08.2022.
u 12:56

Sjedinjene Države podržavaju visokog predstavnika u BiH Christiana Schmidta, mandat mu dopušta da nameće rješenja kad je to potrebno. Podržavamo njegove izmjene. Također, odbacujemo bilo kakve referencije na sukobe i na rat.

Komentara 67

IL
ilicak
13:52 09.08.2022.

Hrvati samo traze svoja ljudska prava koja bih trebala imat sva 3 konstitutivna naroda ,a izgleda ima supaka i djubrad koji to ne zele

GE
geler203
13:03 09.08.2022.

Ukoliko se priča o tri konstitutivna naroda bez obzira na broj stanovnika i koliko postotka države zauzimaju onda ovakva BiH ne može opstati. Svakom od tri naroda ista prava i obveze.

AL
alzamalo
13:52 09.08.2022.

Hrvati su se vec borili za opstanak, o cemu govori ovaj... Ide se na treci entitet ili BiH ne postoji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?