Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMRTONOSNI KAO SIRIJA
Povratak na članak

Rat narkokartela u Meksiku odnio je 200 tisuća života

Stravičan pokolj devet mormonskih žena i djece u području između Chihuahuae i Sonore u Meksiku u blizini granice sa SAD-om ponovno je skrenuo pozornost na brutalnost narkobandi. Samo u sirijskom ratu ima više žrtava nego u obračunima meksičkih narkobandi

Komentari 2

MA
mateivic1
14:04 09.12.2019.

Problem je što je u Meksiku ljevica na vlasti a svi znaju da su ljevičarski političari u državama latnske Amerike najveći dileri i proizvođači droge.Svi znaju tko je Evo Morales i svi znaju da je bio najveći proizvođač kokaina u Boliviji i da je bio predsjednik Bolivije i da je poslje nemira u Boliviji pobjegao u Meksiko i da baś u Meksiko i tamo su mu dali azil i boravište.Pametnom dosta.

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:57 09.12.2019.

mormoni su kolateralne žrtve, nisu ciljano uklonjeni. to znaju svi, al kako karteli ne žele dijeliti prihode sa američkim vlastima, posebno cia-om, koja se naveliko financira takvom trgovinom, još od vijetnama, amerikanci idu u sukob s njima. tržište je američko, roba i trgovina meksička. bez joint-venture to neće ići!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.