Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Rat je u prijelomnoj fazi, cinično je sada od Ukrajinaca zahtijevati da polože oružje i pristanu na mir pod svaku cijenu

03.08.2022. u 14:45

Vojna pomoć Ukrajini tobože samo povećava stradanje tog naroda, ali uskrata bi bila – izravna pomoć Rusiji

Komentara 38

Avatar Le-Freak
Le-Freak
21:19 03.08.2022.

Dok smo se mi u HR branili na zapadu je propagirano da rat treba "iskrvariti" i zato su digli Hrvatskoj sankcije. Tada je bila prica da agresor ratuje protiv Njemacke i njihova IV Reicha. Danas je prica da ce visese oruzja za obranu Ukraine znaciti vise zrtava i sada je umjesto Njemacke (koja nama nikadanije bila prijateljska) Amerika pravi protivnik protiv kojega se Rusi bore. Znaci uvjek neke ydiotske suplje price na koje zlobni pojedinci i neobrazovani nasjedaju i onda papagajski ponavljaju

VO
Vookov
20:21 07.08.2022.

Jedini način da Putler pobijedi je ako Ukrajinci polože oružje. Inače uskoro slijedi bježanija nazad u majčicu Rusiju.

Avatar nekakav
nekakav
21:23 03.08.2022.

6 mjeseci filozofirate, licemjerno ruse prikazujete ko divljake, lažove, a rade samo ono što amer radi 80 godina, napada druge. Izrael ima pravo napadati susjede jer se oni ne smiju naoružavati, jačati, jer je odmah izraelska država ugrožena... Iran ne smije razvijati oružja, jer to ugrožava američke interese. Dajte se već jednom odredite, ima li itko na ovom svijetu pravo na samostalnost, osim amerikanaca. Dal je vama jasno da amerika sebe gleda kao posebnu izuzetnu naciju, iznad svih? Jel vama jasno da je to firerov svijet?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije