Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOVRŠENA ISTRAGA
Povratak na članak

Rat grafitima u Vukovaru, privedena dva 15-godišnjaka

Policija će nadležnim Centrima za socijalnu skrb dostaviti podatke o nedozvoljenim ponašanjima maloljetnika koje smo prijavili za navedeni događaj.

Komentari 5

Avatar Kupujem izbore COVID dodatkom
Kupujem izbore COVID dodatkom
11:50 22.03.2021.

Nema nikakvih podataka o njima. Znači opet Srbi. I što sad? Trebamo li kao Pupavac generalizirati o mržnji Srba spram Hrvata i Hrvatske države?

VL
SV
Sveznadar
12:44 22.03.2021.

Koliko sam svatija, ono dvoje di su pisali slovo U su uvatili.

VL
DA
danijelrukavina4
13:58 22.03.2021.

Oho-ho. Stiže nova generacija "navijača". Manipulacija narodima, uz pomoć regrutiranja "novih generacija" maloljetnika, instruiranih i (vjerojatno) honoriranih od "važnih i moćnih ljudi iz sjene" se nastavlja.

VL
DI
Dingo
12:57 22.03.2021.

Uopće ne sumnjam da je ovo otišlo u mainstream medije dok su neke udruge organizirale i sprejanje sa ustaškim simbolima. Čekam samo da napokon vidim što će napraviti isti da se smije objaviti pucanje i prijetnja Kalašem pripadnika ugroženog naroda o kojem ovaj medij šuti kao i ostali mainstream mediji u službi koalicije na vlasti.

VL
DU
Deleted user
13:17 22.03.2021.

Bez obzira o kome se radilo, tko ne nauči ništa iz povijesti gradivo mora ponoviti. Žalosno, a stari umjesto da nešto konkretno i dobronamjerno učine, prepucavaju se uličarskim dosjetkama. Primitivizam

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.