Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
detalji saudijskog zločina bez presedana

Rastopili novinara, ostatke izlili u zahod

Foto: REUTERS
13.11.2018.
u 10:11

Na snimci koja je predana kao dokaz čuje se da je novinar otet, drogiran i pilom rasječen na komadiće

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdoğan otkrio je da je snimku okrutnog ubojstva poslao Saudijskoj Arabiji, SAD-u, Njemačkoj i Velikoj Britaniji da bi im pokazao kako je ubijen saudijski novinar Jamal Khashoggi.

Naime, kako tvrdi turska obavještajna služba, na snimci se jasno čuju posljednje riječi koje je izgovorio Khashoggi:

“Gušim se… Skinite vrećicu s moje glave, klaustrofobičan sam”.

Na snimci koja je predana kao dokaz čuje se da je novinar otet, drogiran i pilom rasječen na komadiće. Istražitelji vjeruju da je tijelo novinara koji je bio kritičan prema vlastima u Rijadu rastopljeno u kiselini, a nakon što je pretvoreno u tekućinu, počinitelji zločina ostatke su izlili u kanalizaciju.

Naveli su i da je ispitivanje uzoraka uzetih iz kanalizacije rezidencije saudijskog konzulata pokazalo tragove kiseline.

Ubojstvo je trajalo oko 15 minuta. Zločinačku akciju vodio je saudijski forenzičar i liječnik kraljevskog dvora u Rijadu Salah al-Tubaigy.

>> Pogledajte video specijal o Angeli Merkel

Komentara 2

DU
Deleted user
12:55 13.11.2018.

To buju s nama delali kada preuzmu Europu. Ovaj je bil bar drogiran pa valjda nije ni osjetio, ali nas buju na zivo da se dobro mogu nasladjivati!!!

NO
nogogaz
10:26 13.11.2018.

Velika koalicija saudske kraljeve porodice cijeg velikog kralja je posjetila i nasa balkanska kraljica kolinda sa lipom maramicom na glavi, hrabro je u zadnjih par dana poubijala oko dvista ljudi u jemenu! Ovoj novinar ide samo u plus.... Nasi prijatelji u oruzju pobjedjuju! I saudski princevi i ostali clanovi velike saudske kraljeve obitelji jako vole lipu nasu prijateljsku i balkansku zemlju i cesto nam dolaze u posjetu svojim kahtama i privat avionima. Ne bi bilo diplomatsko da HDZ donese neke sankcije za nase velike prijatelje zbog samo jednog novinara....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije