Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SOLOMONSKO RJEŠENJE'

Raspudić: Neka Capak propiše izolaciju Pupovcu pa će se riješiti pitanje Oluje

Na prvoj sjednici Sabora zastupnici se pridržavaju mjera
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
29.07.2020.
u 13:29

Pupovca ne doživljavam kao Srbina već kao pripadnika jugo elite. Kakve veze ima njegov život sa životom jedne starice povratnice u Lici i Dalmatinskoj zagori?! – rekao je Raspudić.

Između Mosta i premijera opet se zatalasalo. I to danas u Saboru gdje je Andrej Plenković podnio izvješće o sastanku Europskog vijeća pohvalivši se s 22 milijarde kuna koje će Hrvatskoj biti na raspolaganju u idućih sedam godina, a koje će koristiti za razvoj županija, poljoprivredu, ruralni razvoj, demografsku revitalizaciju. 

– Nemamo mi nikakvih problema s Plenkovićem. Postavio sam samo jedno normalno pitanje – o tome kako u izvješću o predsjedanju Hrvatske EU nije spomenuto da se dogodila blokada Srbije zbog vladavine prava od uglavnom skandinavskih zemalja, Belgije i Njemačke. I kako je zanimljivo da Hrvatska od 2016. po tom pitanju nije napravila ništa, a Srbija otvara nova poglavlja. I malo sam se našalio i premijera pitao hoće li tražiti saveznike da se Srbija odblokira. On je burno reagirao, vikao je da ništa ne znamo o funkcioniranja EU, da je naše znanje nula, derao se i morao ga je smirivati predsjednik Sabora – pojasnio je Mostov Nikola Grmoja za N1.  

U cijelu priču uključio se i Nino Raspudić, novi saborski zastupnik iz Mostova kluba, koji je rekao da ima "solomonsko rješenje" u vezi s eventualnim dolaskom Milorada Pupovca i Borisa Miloševića na skorašnju 25. obljetnicu Oluje,

– Rekao sam Plenkoviću: "Idemo onom anđeoskom, tko tebe kamenom, ti njega kruhom. Vi nas vrijeđate kako ne znamo ništa, a ja ću vam ponuditi solomonsko rješenje vašeg najvećeg problema ovih dana". Predložio sam mu da Krunoslav Capak, koji to inače arbitrarno radi, odredi mjere dvotjedne samoizolacije Pupovcu i Miloševiću i time je riješio svoj glavni problem idućeg tjedna – izjavio je Raspudić dometnuvši kako je to "solomonsko rješenje" ponudio "onako, kolegijalno". 

Oba Mostovca misle da najviši predstavnici Vlade trebaju nazočiti obljetnici Oluje u Kninu, što uključuje i Pupovca i Miloševića. Grmoja pak smatra da je dobro i da predstavnik Vlade dođe u Grubore, ali ne baš na sam dan obljetnice Oluje. To je pojasnio riječima: "Može se obilježiti svaki zločin, ali ne na taj dan. Na taj dan obilježava se pobjeda." 

– Mislim da je Pupovac teret za srpsku zajednicu u Hrvatskoj jer je neprestano dovodi u konflikt s većinom. Pupovca ne doživljavam kao Srbina već kao pripadnika zagrebačke jugo elite. Kakve veze ima njegov život sa životom jedne starice povratnice u Lici i Dalmatinskoj zagori?! – rekao je Raspudić.

 

Komentara 47

BE
Beskucnik
18:32 29.07.2020.

U Americi se spore oko gradanskog rata iz 1800-tih , a kod nas HdZ pljuje u lice nama kojima se jos geleri u tijelu nisu ohladili ,zar toliko malo vrijedi ova drzava i zar nemamo mrvicu ponosa ,posebno mi se gade sitni uhljebi koji za placu od 5000 kn,i posao sitnog cinovnika ,glasuju za HDZ a nisu svjesni da upravo zbog njih i imaju mizernu placicu

ST
stefj
15:38 29.07.2020.

Interesantna je ova pustoš s komentarima na ovako benignoj temi... Raspudićev prijedlog je stvarno Solomonsko rješenje, a ima i duha.

Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
23:14 29.07.2020.

Brisač komentara je gnjidavi, ljigavi patuljak, smrdljiva @dministratorska uš, neuspjela mutacija vodenog crva, koji nikako da shvati da je bio i ostao teski gubitnik... buduci da nikako da nauci lekciju, saljem mu ponovo deeeebeli srednji prst jer ponovo dokazuje da je patetican i los gubitnik, mali gnojni balegar s mikropenisom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije