Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZVAO I ŠKORU NA SUČELJAVANJE

Raspudić: 'Plenković i Bernardić - za mene je to sukob kuge i kolere'

Zagreb: MOST predstavio svoju listu i suradnju s Hrvatskom republikanskom strankom
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/6
15.06.2020.
u 14:55

Iz Mosta poručuju da neće dopustiti da Plenković svede izbore isključivo na izbor između njega i Bernardića te pozivaju na završno sučeljavanje lidera stranaka

Na jutrošnjoj konferenciji za novinare, Nikola Grmoja, Marija Selak Raspudić i Nikola Grmoja su pozvali svoje protivnike na sučeljavanje po izbornim jedinicama. Iz mosta poručuju da je sučeljavanje važan demokratski institut te da su sučeljavanja važna kako bi se građani mogli kvalitetno informirati i tako donijeti svoju izbornu odluku.

„Mi, kao stranka koja po najnovijim anketama prelazi izborni prag, odlučili smo istupiti i pozvati svoje protukandidate na sučeljavanje. Budući da je nama od osobite važnosti veza između saborskih zastupnika i njihovog biračkog tijela, smatramo da se ta sučeljavanja trebaju održati i po izbornim jedinicama."-poručila je Marija Selak Raspudić.

Nino Raspudić poziva na sučeljavanje: "Mi ne govorimo o trećem putu, nego o drugom putu koji do sada nije bio ni ponuđen. U svojoj II. Izbornoj jedinici pozivam Gordana Jandrokovića, Rajka Ostojića i Miroslava Škoru da se sučelimo.“  Također nadodaje kako Plenkovića i Bernardića vidi kao sukob kuge i kolere te naglašava "kako postoje i druge opcije osim tog duopola."

I Marija Raspudić je pozvala Andreja Plenkovića, Davora Bernardića i Zlatka Hasanbegovića na sučeljavanje u prvoj izbornoj jedinici dok je Nikola Grmoja pozvao svoje protivnike na sučeljavanje u šestoj izbornoj jedinici: Davora Božinovića, Davorka Vidovića i Stjepana Bartulicu.

Grmoja smatra kako bi se trebalo održati i završno sučeljavanje lidera stranaka.

Zagreb: MOST predstavio svoju listu i suradnju s Hrvatskom republikanskom strankom
1/6

Komentara 20

DU
Deleted user
15:27 15.06.2020.

To Nino ti i tvoja nova supruga ste ocit primjer kako se ponasa " prava" Hrvatska obitelj.Nije bolest sve sto se vidi.

Avatar ingenieurhr
ingenieurhr
15:38 15.06.2020.

to se dogodi kad imaš neopravdano visoko mišljenje o sebi, a realno možeš i znaš samo kritizirati i pljuvati po drugima, ništa konstruktivno predložiti. Nema teoretske šanse ući u Sabor.

KO
Kološanin
16:40 15.06.2020.

Bilo bi dobro da se najprije sučele sa svojim članovima kako bi im u živo predstavili udomljene nositelje lista i povratno čuli što o njima misli njihova baza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije