Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završio u zaraznoj

Raspudić o iskustvu s koronom: 'Pet dana sam primao kisik, a nisam pušač'

Nino Raspudić
Foto: RTL
1/3
03.12.2020.
u 23:53

- Smjestili su me u bolnicu i pet dana sam primao kisik. Primio sam dvije litre, rekao je 45-godišnji Raspudić koji je nepušač, bavi se sportom i dobrog je zdravlja.

Saborski zastupnik Nino Raspudić prebolio je koronavirus. No, ne bez problema, čak je završio u Zaraznoj bolnici gdje je proveo pet dana. 

- Šesti dan nakon prvih simptoma sam osjetio probleme s disanjem i zamolio sam prijatelja koji je prebolio koronu - znači, ne mogu ga zaraziti - da me odveze u Fran Mihaljević. Čekao sam u šatoru kao i svi i onda su me stavili u jedan kontejner s grijalicom. Vadili su mi krv, slikali pluća i dobio sam infuziju, rekao je Raspudić za RTL

- Smjestili su me u bolnicu i pet dana sam primao kisik. Primio sam dvije litre, rekao je 45-godišnji Raspudić koji je nepušač, bavi se sportom i dobrog je zdravlja.

- Zanimljivo je da je moj cimer isto bio nepušač, nekih 40 godina. On je ostao duplo duže od mene u bolnici i primio je 12 litara kisika, rekao je.

 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar crazy_bat
crazy_bat
00:18 04.12.2020.

Kakve veze ima što je nepušač? Pa još su Kinezi na početku pandemije ustanovili da pušači stradavaju manje od nepušača. Nego, jel mu ona njegova patuljčica sada nosi masku ili i dalje glumi gljivu?

AF
afer
06:51 04.12.2020.

Fino, neka se ne cijepi ni on ni žena pa će iskustvo ponoviti za 6 mjeseci.

RI
rimac444
10:29 04.12.2020.

Što mi njegova tuka nije davala umjetno disanje, možda bi se i njoj nešto razbistrilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije