Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstavljanje knjige

Raspudić: I danas bih isto pisao o ovim izborima

Nino Raspudić
23.12.2014.
u 10:32

Trudio sam se ne ostajati na površini dnevne aktualnosti, kaže Raspudić

Odavno predstavljanje jedne knjige nije izazvalo takvo zanimanje mostarske javnosti kao jučerašnje predstavljanje zbirke kolumni “144 plus jedan kratki espresso” istaknutog filozofa, publicista i kolumnista Večernjeg lista Nine Raspudića.

Uz autora, predstavljači su bili Dražen Klarić, direktor svih izdanja Večernjeg lista iz Zagreba, Valentina Rupčić, zamjenica glavnog urednika Večernjeg lista BiH, Ivan Vukoja, ravnatelj HNK Mostar i društveno-politički analitičar.

– Promovirati knjigu u svom rodnom gradu je nešto posebno. Osobito u ove blagdanske dane. Nastojao sam, pišući kolumne, biti aktualan, pratiti neka bitna politička i društvena događanja, kulturna, ali trudio sam se ne ostajati na površini dnevne aktualnosti, nego uvijek, polazeći od tih dnevnih fenomena, prodrijeti u malo dublje strukture. Vjerojatno iz tog nastojanja rezultat su ove kolumne koje kad ih gledam danas neskromno mogu reći da drže vodu. Recimo, ima nekoliko kolumni koje sam pisao u vrijeme izborne kampanje prije pet godina pa bih ih objavio danas u neizmijenjenom obliku – kazao je Raspudić koji će svoju knjigu uskoro predstaviti u Dubrovniku, Splitu i Zadru.

>>Bauk trećeg entiteta kruži kampanjom

>>Boli li manje 
kad muči Amerikanac?

Komentara 41

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
10:37 23.12.2014.

Očekujemo jednu kolumnu o rezultatima pet godina rada Jo(sipo)vića na Pantovčaku.

IK
ikonoklast
10:42 23.12.2014.

ma svaka čast nino, bar neko piše o njima

Avatar kriticko_razmisli
kriticko_razmisli
11:09 23.12.2014.

Ajmo komunisti napadajte obrazovane i britke Hrvate!!!!!! Nazivajte ih oggnjištarima i zaostalima!!! Nećet ejoš dugo!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije