Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjedni pregled

Rasprava o povjerenju ministru Kujundžiću nam je otkrila da u bolnicama nema milosti prema ženama

Kujundžić u Saboru
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
13.10.2018.
u 10:25

Plenki došao na sjednicu i čim je ušao, ugledao tri mala miša, a Pernar kralja štakora, pa su pozvali eksperte da to riješe.

SUBOTA, 6.10.

Kada se nešto loše dogodi kod nas, kao, što ja znam… nestanak spisa iz DORH-a, koji s elitnom prostitucijom navodno povezuje Vasu Brkića, svi kažu kako je to moguće jedino kod nas i kako se to u zapadnoj Europi ne može dogoditi. Vijest dana stiže iz Interpola. Javljaju da su svi dobro, jedino su izgubili šefa! Dakle, u Kini je nestao šef Interpola! Još smo mi dobri, kažem ja vama…

NEDJELJA, 7.10.

Završen mercato u BiH. Bilo je senzacionalnih transfera! Očekivano, Šefik Džaferović iz nižerazrednog Vratnika, odlazi u Željezničar, ali prava je bomba odjeknula u Mostaru, gdje u Zrinski, unatoč oštrom protivljenju Škripara, iz tuzlanske Slobode dolazi Željko Komšić. Javio im se napadač Borca iz Banja Luke, Milorad Dodik i poručio da bio on rado zaigrao i za Zrinjski. Pa ti vidi!

PONEDJELJAK, 8.10.

Dan je neovisnosti. Redaju se mise za Domovinu, mole se političari, moli se narod. Svi se mole da nam bude bolje, jedino Kolinde nigdje! Ne zbilja, gdje nam je predsjednica na Dan neovisnosti? Molim? S Jensom Stoltembergom? Glavni tajnik NATO-a, navratio je baš na naš praznik. Zanimljivo. Možda baš da nam pokaže, koliko smo zapravo neovisni i koji su nam prioriteti.

UTORAK, 9.10.

Po Zagrebu često plamte smetlišta. Nakupi se smeća, ljudi ne znaju što će s njim, a onda se ono slučajno zapali. Srbi to efikasnije rade. Njima se nagomila postrojenja u rafineriji, pa onda pokoje miniraju i zapale. Eno, baš gori jedno u Bosanskom Brodu. Građani Slavonskog Broda, izašli na ulice. Kažu, ako ovo ne popravi zrak, ne znamo što će! Uvijek ima rješenja…

SRIJEDA, 10.10.

Najgore je kada se netko pravi fin i pametan, a nije ni jedno ni drugo. Svi u Hrvatskoj znamo da mrtvi mogu glasati i da glasaju na svim izborima. Isto tako i strani državljani. I sada se javlja nekakva agencija koja broji glasove za referendum o Istanbulskoj i Pupovcu i kaže da nije u redu da glasaju mrtvi i stranci. Ma nemojte!

ČETVRTAK, 11.10.

Svi bruje o Vasi i njegovom izlasku iz ormara. Nemojte tako! Ljubav ne poznaje granice. Barem smo razriješili podvalu da je pomagao prostitutkama i da je N.S. (podaci poznati organima gonjenja), odavao informacije iz istrage. Lažu! N.S. je Vasin dečko! Ne znamo ništa o njemu, jer je, dok je izlazio iz ormara, Vaso slučajno povukao i spis koji se tamo nalazio. Sada ga traži. Spis, ne dečka. Njega ima.

PETAK, 12.10.

Odjel za deratizaciju pozvan u Sabor! Plenki došao na sjednicu i čim je ušao, ugledao tri mala miša, a Pernar kralja štakora, pa su pozvali eksperte da to riješe. U hrvatskim bolnicama nema ni miševa, ni štakora, a rasprava o povjerenju ministru Kujundžiću nam je otkrila da u bolnicama nema ni milosti prema ženama, jer se kiretaža često obavlja bez anestezije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije