Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaradio ovacije

Raspjevani svećenik mladencima priredio glazbeno iznenađenje

Foto: Youtube Screenshot
1/2
09.04.2014.
u 15:09

Chris i Leah O'Kane tako su dobili neočekivani vjenčani poklon, a svećenik Ray Kelly preko noći je postao YouTube senzacija

Svećenik iz irskog grada Oldcastle mladom je paru priredio glazbeno iznenađenje te ih tijekom ceremonije vjenčanja oduševio svojom izvedbom hita 'Hallelujah' Leonarda Cohena, javlja independent.ie.

Chris i Leah O'Kane tako su dobili neočekivani vjenčani poklon, a svećenik Ray Kelly preko noći je postao YouTube senzacija. Video njegove izvedbe popraćene ovacijama u rekordnom je roku prikupio više od 130.000 pregleda.

 - Obožavam pjevati, glazba je oduvijek bila prisutna u mojoj obitelji te mogu reći da mi kola genima, rekao je raspjevani svećenik koji je diljem svoje župe poznat po glazbenim izvedbama na vjenčanjima, sprovodima ili misnim slavljima.

>> Časna sestra 'rasturila' show nevjerojatnim pjevanjem

Komentara 5

Avatar EU afrodita
EU afrodita
16:45 09.04.2014.

dobar je..svaka čast

GG
gu-go
17:00 09.04.2014.

savaka cast..

JE
jethro
19:39 09.04.2014.

lijepo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije