Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rok 15 dana
Povratak na članak

Raspisan javni poziv za članove Povjerenstva za sukob interesa

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa čine predsjednik i četiri člana, mandat je pet godina

Komentari 5

PA
Patrizzia
00:38 16.08.2017.

Daliju treba pod hitno baciti u povijesnu ropotarnicu ako za ništa drugo to za veliku nepravdu i štetu kada je kumovala u likvidaciji Karamarka .Sada bi Dalija i Petrov trebali odgovarati za troškove u arbitraži s Molom !

VL
NJ
nada.jurincic
00:10 16.08.2017.

vanzemaljka.

VL
Avatar white socks
white socks
22:07 15.08.2017.

Ovu biljku, tj. Daliju proglasit za doživotnu sukobljenicu. I poslije Dalije Dalija! Živilaaaa!

VL
DR
droza
07:43 16.08.2017.

Svoju je "nepristranost" ovo povjerenstvo zorno pokazalo odlukom da Mirando Mrsić nije bio u sukobu interesa jer je tvrtka njegove supruge u poslovanju sa HZZO-om, istome ostala kratka 10 mil.krznaša. Dakle, njegovim ufoteljenjem u ministarstvo rada, tvrtka njegove supruge ulazi u posao s državom i ošteti je za navedeni iznos. Nije mi ni na kraj pameti braniti Karamarka i tvrtku njegove supruge, međutim, pitam se kakva je razlika između ova dva slučaja, a u kojima je ovo povjerenstvo donijelo potpuno oprečne odluke.

VL
ZD
zdepar
11:17 16.08.2017.

ja mislim da nije uopće u pitanju Dali ju treba maknuti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.