Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIBISLAVEC
Povratak na članak

Rashodovani MIG 21 postaje spomenik Prvoj eskadrili lake avijacije

Malo je poznato da je u proljeće i ljeto 1991. godine upravo u Pribislavcu započelo stvaranje Hrvatskog ratnog zrakoplovstva

Komentari 4

SJ
Sve je uzalud
15:12 12.09.2014.

.....baš bi bilo divno od svih naših MIG-ova značiu sva tri grada postaviti sva naša tri miga kao spomen na Hrvatsku avijaciju...............nas čuva NATO zapravo on čuva tekovine Globalizacije kao spomenik naše gluposti.....nekad smo se rugali Albaniji da bi nass mogli napasti sa sva svoja tri aviona..............što se babi snilo to joj se i zbilo nikad se ne rugaj jer te ruganje može stiči.............

VL
Avatar fircik
fircik
15:15 12.09.2014.

A neki zrakomlat bi mogao biti spomenik teškoj avijaciji.

VL
BA
batman
15:26 12.09.2014.

mig 21-40 godina u službi.Dobra tema za Alan Forda!

VL
VE
vezana
13:30 13.09.2014.

batman svaka čast...olupina kao spomenik, ma dajte molim vas, stvarno kak ekipa iz Alana Forda (valjda se ne budu uvredili)...definitivno imamo i Superhika (fizičko psihološka sličnost)-veliki nogometni stručnjak za u propaštavanje međimurskog nogometa, tamanitelj bureka, uzima siromašnima da bi dao sebi, uzima bogatima da bi opet dao sebi, no nažalost najviše uzima živce svima nama, sa malim junakom iz Krištanovca, naš mali "nogometni Bob". Još kad bi sam sebe smjestili u pilotsku kabinu i fš........ BUM čim dalje to bolje na tom prekrasnom MIGu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.