Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upucan kod Tuhobića

Ranjeni migrant u fazi buđenja, životna opasnost nije prošla

Rijeka: Doktor Kazimir Juričić dao izjavu o propucanom migrantu
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/3
20.11.2019.
u 13:38

Koliko će potrajati faza buđenja teško je prognozirati, no liječnik Kazimir Juričić iz KBC Rijeka kazao je jučer kako se prvim znakovima poboljšanja nada kroz 48 sati

Peti dan poslije ranjavanja i nakon četiri operacije migrant, kojeg je policija nastrijelila u subotu kod Tuhobića, i dalje je na intenzivnom liječenju. Svo vrijeme je u induciranoj komi, životna opasnost nije prošla, ali stanje mu je stabilno.

Liječnici KBC-a Rijeka proteklih dana su izvadili metak koji mu je oštetio organe u trbušnoj šupljini, kralježnicu i kralježničnu moždinu, a započeli su, doznajemo danas u riječkoj bolnici, i smanjivati doze lijekova koje ranjenog muškarca drže uspavanim. Koliko će potrajati faza buđenja teško je prognozirati, no liječnik Kazimir Juričić iz KBC Rijeka kazao je jučer kako se prvim znakovima poboljšanja nada kroz 48 sati. Dr. Juričić otkrio je i da se radi o mlađoj muškoj osobi.

Inače, muškarac ranjen u Gorskom kotaru bio je u skupini 15-tak osoba. On je nakon ranjavanja hitno prebačen u bolnicu, a ostali u policijsku stanicu. Muškarci su se izjasnili da su iz Afganistana, međutim, kod sebe nisu imali nikakvih dokumenata.

VDEO Liječnik o propucanom migrantu:

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar NiceGuy
NiceGuy
19:08 20.11.2019.

koga birga ..

DU
Deleted user
15:59 20.11.2019.

eto.. išao besposlen hrvatski policajac šumom, naletio na zlostavljanu Crvenkapicu, pa upucao vuka... a trebao je izrešetati cijeli čopor.... ne sa sačmaricom nego sa garonjom.... i što sada, kriv hrvatski policajac koji izvršava svoju zadaću i ne dozvoljava da mu turčin otme oružje?

Avatar Viktor999
Viktor999
20:22 20.11.2019.

Ponavljam pitanje od jučer-tko će PLATITI liječenje garavog kriminalca koji ilegalno i nasilno prelazi državnu granicu jedne suverene države-soroš možda (njegova nam potrčkala svakodnevne pune glavu sa detaljima o ˝jadnom ranjenom migrantu˝), ili mi, porezni obveznici??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije