Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONZUM

Ramljak: Radnici su sami kupili kvasac za kruh. Agrokor: Nisu ga kupili svojim novcem

Ante Ramljak
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/5
14.04.2017.
u 16:37

Agrokor: Radnici su se organizirali kako bi kvasac kupili na drugim mjestima jer u to vrijeme dobavljači nisu isporučivali robu

Izvanredni povjerenik za Agrokor Ante Ramljak danas je novinarima otkrio da je obišao i zahvalio radnicima Konzuma u Radničkoj ulici u Zagrebu jer su, kako je rekao, sami kupili kvasac i napravili kruh. 

- Oni su, kada nije bilo kvasca, sami kupili kvasac i ispekli kruh. To je zaista zavidna gesta odanosti kompaniji - rekao je Ramljak.

O ovoj informaciji poslije su se oglasili iz Agrokora pojašnjavajući ovu izjavu. Kako piše N1, iz koncerna su rekli da radnici kvasac za kruh nisu kupili svojim novcem nego novcem od firme, ali su se organizirali kako bi kvasac kupili na drugim mjestima jer u to vrijeme dobavljači nisu isporučivali robu.

>> Vijeće vjerovnika donijelo je odluku o isplati ukupno 378 milijuna kuna

>> Suvremeni Glembajevi i vrijeme 'ćorke'

Ključne riječi

Komentara 2

LI
limun-
17:18 14.04.2017.

Činjenica da su mnogi pomoču mjenica reketarili Todorica ako sada Vlada prizna lihvarima dug i to naplati od dobavljača koji će otići u bankrot, HDZ NECE DOČI NIKADA VIŠE NA VLAST

DI
DIVA5
18:20 14.04.2017.

Kad je spašavao Belje, Vrbovec,Vupik...kad je zapošljavao dnevno po 500 novih ljudi...kad je modernizirao proizvodnju...kad je vraćao život zapuštenim hrvatskim poljima onda je bio dobar...sad, kad je na koljenima , kupnjom pomažemo hrvatskom proizvođaču i radniku ... pogrešno je mislitii da će propašću Agrokora propasti jedna obitelj, propast će ih puno, puno više ...neki su dali 1991. sve ...gdje nam je nestalo to zajedništvo ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije