Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
25 -5°C
 • Avatar Musashi
  Musashi:

  Lakše je proizvesti nego prodati, s toga oni koji pričaju pričice o nečijoj tehnološkoj prednosti ili sirovinskom bogatstvu, na razini su „čiji tata ima većeg pišu“, ako svoje sirovine i tehnološki napredne proizvode ne prodaje. Dakle kineski gospodarski uzlet počiva ... prikaži još! na prodaji svojih proizvoda najvećim kupcima po povlaštenim uvjetima. Kako Kina, gospodarski i financijski ojačana, i dalje ne želi ravnopravnu utakmicu, odnosno i dalje želi za sebe povlaštene uvjete, a za najvećeg kupca svojih proizvoda i njegove robe želi zadržati protekcionističke mjere u svojoj zemlji, SAD su reagirale.

 • borispele47:

  Nek netko upita informacijskog strucnjaka Rakara, sto zna o informacijskom curenju tajnih informacija i laznih SMSova, sigurno je dobro upoznat u taj slucaj, ako ne vjerujete pitajte Jelinica iz Nacionala.

 • hatikva:

  Ne znam jel je vrli ovaj vaš "informatički stručnjak" ili su još vrliji komentari... :D Očito Baukar nije sposoban ni prepričati informacije... Svaki stručni medij spominje 5G i AI., ali vi zapeli na nekim prizemnim kavanskim lupetanjima.

Još iz rubrike Vijesti

Ilustracija
BJEŽALI POLICIJI

Jurio po nasipu s hrpom migranata u BMW-u pa se zabio u klupu

Posjedovanje droge za osobne potrebe nalazi se u sferi prekršaja. Količina droge za osobnu upotrebu nije propisana, nego se određuje prema okolnostima svakog pojedinog djela
Željko Cvrtila o pošasti droge:

U Kazneni zakon oštrije minimalne kazne dilerima!

2
Donald Trump i Mike Pence
OBJAVILA BIJELA KUĆA

Trump će biti prvi američki predsjednik na Hodu za život