1 21°C
 • borispele47:

  Nek netko upita informacijskog strucnjaka Rakara, sto zna o informacijskom curenju tajnih informacija i laznih SMSova, sigurno je dobro upoznat u taj slucaj, ako ne vjerujete pitajte Jelinica iz Nacionala.

 • Avatar Musashi
  Musashi:

  Lakše je proizvesti nego prodati, s toga oni koji pričaju pričice o nečijoj tehnološkoj prednosti ili sirovinskom bogatstvu, na razini su „čiji tata ima većeg pišu“, ako svoje sirovine i tehnološki napredne proizvode ne prodaje. Dakle kineski gospodarski uzlet počiva ... prikaži još! na prodaji svojih proizvoda najvećim kupcima po povlaštenim uvjetima. Kako Kina, gospodarski i financijski ojačana, i dalje ne želi ravnopravnu utakmicu, odnosno i dalje želi za sebe povlaštene uvjete, a za najvećeg kupca svojih proizvoda i njegove robe želi zadržati protekcionističke mjere u svojoj zemlji, SAD su reagirale.

 • hatikva:

  Ne znam jel je vrli ovaj vaš "informatički stručnjak" ili su još vrliji komentari... :D Očito Baukar nije sposoban ni prepričati informacije... Svaki stručni medij spominje 5G i AI., ali vi zapeli na nekim prizemnim kavanskim lupetanjima.

Još iz rubrike Vijesti

Akcija spašavanja

Spašeno i treće štene iz suhozida u okolici Knina

Etno kuća Plitvica selo
uzrok udar groma?

Na Plitvičkim jezerima gorila kuća: Dva vatrogasca završila u bolnici

2
Skup najrazvijenih

Brazilski predsjednik na G7: Amazonija nije vaš problem