169 13°C
  • Toni58:

    Neil Armstrong se proslavio već kao pokusni pilot. Pa onda u Gemini 8. Pa Apollo 11. I onda bi neki rekli da je on glumac jer kao nije bio na Mjesecu. A čovjek je držao predavanja na univerzitetu. Jeste kad ... prikaži još! čuli za glumca takvog kalibra ? A pomoću primljenih signala na raznim dijelovima svijeta mogao se pratiti let. I ne samo da se tako znala trenutna pozicija broda već se znala i njegova trenutna brzina. Ništa se ne može sakriti.

  • juma:

    Ne znam onda zašto već 50 godina, odnosno pola stoljeća nitko nije bio tamo? Valjda su odjednom izgubili interes ili je posrijedi nešto drugo? Malo čudno kad usporedimo tehnoloski stupanj i mogućnosti iz 1969 i 2019 godine.

  • Tihi:

    Odvija li se hladni rat u svemiru? Radonić:""" Mogli bi razviti satelite za uništavanje letjelica""" ako ih nisu već napravili i čute ? Na kavim se sve podmuklim i strašnim sistemima radi da se neprijatelja ( Rusiju ) tako dotuće ... prikaži još!će da nitko ne preživi a i problem mrtve ruke je intresantan možda netko doživi i to da vidi - .. Atomski rat a ja vjerujem expertima nije pitanje dali če ga biti ... Samo je nezvjesno vrijeme kad če kreniti . U 3 dana se ispucao svei spremni potencijali i u sljedeča 2- 3 dana ostatak i onda nasteje tišina. Samo ako Rusi ne starta sistem mrtve ruke i ponovo se automatski nešto još pošalje neprijatelju... Jedino što je jako sigurno da če Europa dobiti največi dio pogodaka . Zbog blizine i duga da se osveti Staljingrad, i Napoleonovo paljenje Moskve a I drugo je 100% sigurno istina što Putin reče to mu vjerujem . Ako nas napadnu mi čemo svi u Nebo a.i naši neprijatelji če proči još gorer od nas...

Još iz rubrike Vijesti

Predsjednicki kandidat Zoran Milanović sastao se s vodstvom vodstvom PGS-a
86
Zanimljiv susret

Milanovića zaustavila policija: 'Mislili su da se bavimo švercom ljudi'

Prof. dr. sc. Krešimir Rotim
Dr. Krešimir Rotim:

'Stranci nas pitaju zar nismo mi ovdje svi ratovali ili smo i dalje zavađeni'

3
Sporazum o Brexitu
NOVI DOGOVor

Čelnici EU-a podržali revidirani sporazum o Brexitu