Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRŽAVNI BLAGDAN

Radno vrijeme trgovina na Veliku Gospu: Pogledajte koje trgovine će raditi i do kada

Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
14.08.2019.
u 14:41

U povodu blagdana Velike Gospe koji se 15. kolovoza u Hrvatskoj slavi kao državni blagdan, mnoge su trgovine i šoping-centri izmijenili svoje radno vrijeme, no ima i onih koji rade redovito

U povodu blagdana Velike Gospe koji se 15. kolovoza u Hrvatskoj slavi kao državni blagdan, mnoge su trgovine i šoping-centri izmijenili svoje radno vrijeme, no ima i onih koji rade redovito.

Sve Kauflandove trgovine u Zagrebu radit će do 21 sat. U drugim pak gradovima razlikuju se radna vremena, a svoju najbližu trgovinu možete pronaći OVDJE.

Radno vrijeme Lidlovih trgovina također ovisi o lokaciji na kojoj se nalazi. Dok će većina trgovina na Jadranu raditi normalno, na kontinentu će radno vrijeme biti uglavnom skraćeno do 14 ili do 18 sati. Radno vrijeme svake pojedine trgovine možete provjeriti OVDJE.

Interspar i Spar neće raditi na više lokacija u Zagrebu: CCO East i West te u šoping-centru Arena. U ostalim gradovima većina će raditi do 21 ili 22 sata iako će neki raditi i samo do 14. Detaljnije možete pronaći OVDJE.

Pevec u četvrtak neće raditi.

Na blagdan Velike Gospe u Zagrebu od šoping-centara neće raditi Arena Centar, Avenue Mall, City Center one West, City Center one East, Green Gold, Importanne centar, King Cross Jankomir, Point Shopping Centar, Supernova i West Gate. Supernova neće raditi ni u Zadru, Slavonskom Brodu, Sisku, Karlovcu, Koprivnici, Slavonskom Brodu i Varaždinu, ali će zato raditi u Šibeniku prema redovnom radnom vremenu.

Mall Osijek također neće raditi, kao niti City Colosseum Slavonski Brod, City Galleria Zadar, Joker Split te Lumini trgovački centar u Varaždinu.

Konzum, Tommy i Plodine rade prema radnom vremenu za nedjelju, javlja Direktno.

Komentara 1

ZB
Zoki-Bijela
15:47 14.08.2019.

Samo radite...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije