Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU POSTIGLI CILJEVE

Radnike tjerali da piju urin i jedu žohare, menadžeri završili u zatvoru

Foto: Screenshot
1/2
08.11.2018.
u 11:42

Ovo nije prvi slučaj da se radnici kažnjavaju u Kini

Kineska policija uhitila je menadžere jedne tvrtke jer su tjerali zaposlenike da piju urin i jedu žohare, a sve to zato što nisu postigli postavljene ciljeve.

Policija je korake poduzela nakon što su se na društvenoj stranici Weibo pojavile sporne snimke. Tri menadžera završila su u zatvoru na pet, odnosno 10 dana, piše BBC.

Jedna snimka pokazuje radnike koji stoje u krugu kako piju iz čaša dok s drugom rukom pokrivaju nosnice. Kineski mediji pišu i kako su radnike kažnjavali i tako da su ih tjerali da piju zahodsku vodu, ocat, ali i da su im brijali glave.

Ovo nije prvi slučaj da se radnici kažnjavaju u Kini. Bilo je slučajeva u kojima su se radnici međusobno šamarali kako bi podigli motivaciju, ali i ljubili kante za smeće za kaznu.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
13:15 08.11.2018.

bolje da SAD ostaje svjetski lider nego da ovi dodu...

ZA
zagi101
12:02 08.11.2018.

pravi komunisti na djelu

Avatar GRDASIC
GRDASIC
12:18 08.11.2018.

Govoreći o managerima menadžerima i ostaloj preplaćenoj gamadi koja i dalje uništava brojne tvrtke i za to si isplaćuje razne bonuse NE ČUDIM SE. To nisu ljudi već rudimentalni ostaci psihopata koji su se dosad krili pod predstižnim diplomama koje su najvjerojatnije kupili njihovi očevi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije