Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KULMEROVI DVORI

Radnička fronta prosvjedovala ispred dvorca obitelji Todorić

Radnička fronta
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/11
11.04.2015.
u 12:37

Prosvjednici su držali veliki transparent s natpisom "Protiv društva 200 bogatih obitelji - protiv kapitalizma"

Komentara 54

DU
Deleted user
13:32 11.04.2015.

Protiv Kapitalizma ??? Koja glupost. Kapitalizam je najbolji ekonomski sustav koji je covjek osmislio do sad, a to sto je HR korumpirana zemlja nema veze sa tim. Njemacka je kapitalisticka zemlja pa ekonomija funkcionira i svatko tko ima dobru ideju i dovoljno pocetnog kapitala moze ostvarit svoj san. Kapitalizam potice individualca na samoiniciajativnost i odgovornost, a ne ovisnost o drzavi, sto ocito gospoda iz tkz. "radnicke" fronte zele. Ocito se ovdje radi o JOD JEDNOJ udruzi koja zeli izmusti lovu iz drzavne kasice na racun stvarne radnicke fronte tj. HR poreznih obveznika !!!

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
13:00 11.04.2015.

stiglo je lijepo vrijeme pa će ovakvih cirkusa biti svakog vikenda... "doktor" kapović i ekipa?... džizs krajst!

PA
patria
12:54 11.04.2015.

Njima bi puno bolje odgovaralo ime neradnička fronta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije