Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OČEKIVANA I ISPRAVNA ODLUKA'
Povratak na članak

Radnici Uljanika u štrajku, dopušten rad kooperantima na kruzeru

Povjerenik Sindikata metalaca Hrvatske (SMH) u Uljaniku i predsjednik Koordinacije sindikata Đino Šverko rekao je kako je ogorčen jučerašnjim razgovorima u Zagrebu nakon kojih, dodao je,  "nismo ništa bliže rješenju za spas Uljanika".

Komentari 5

BR
BrankoZuti
14:39 06.12.2018.

Za vrijeme Tita je sve radilo i bili su jako uspješna firma. Ovi danas ne znaju ni prefarbat zidove

VL
RI
rightside
12:08 06.12.2018.

znaci opet je uspjelo koncaru sa odugovlacenjem s ulaganjem,sta indirektno znaci da se svi radnici uljanika mogu lagano pakirat,,taj vam lovu za ulaganja u brodogradilidste nece dati, a novi, tj drugi strateski partneri kao npr brodosplit,ne mogu uci u kombinaciju jer bi u tom slucaju koncar trazio povrat svih novaca koje je podjelio a to bi slomilo ids-ove drugove do kraja,,)) pa oni to onda i nece dopustit,,znaci,nit dorh nit uskok nista nije poduzeo sta se moze tumacit kao podrska mileticu i drugovima,,

VL
RI
rightside
14:15 06.12.2018.

eh, treba posebno obratit paznju na koncareve rijeci i na ono na sta je spreman,,i ko tu ne moze iscitat da uljanik propada totalno a da ce koncaru pripast nekretnine,,ili u slucaju dolaska novog strateskog partnera niko ne veli da ce koncar odustati ili otici,,on ostaje, jer je ocito sve zemljiste koje mu je bilo zanimljivo, i koje mu treba vec platio odavno "nekom" ko bi trebao vodit brigu o gradskoj imovini,drzavnoj imovini i radnicima uljanika,,a ne im bonove obecavat,,

VL
RP
rpzagreb
12:39 06.12.2018.

Niti jednog naručitelja i kupca neće interesirati nerad, ministri, zamjenici, šuplje političke igrice i nesposobna uprava. Poptisani ugovori nisu bezvezna slova na papiru……...osim za jako pametne i sposobne hrvate.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.