Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTANAK S UPRAVOM
Povratak na članak

Radnici: Slabi su izgledi za oživljavanje Aluminija

Mostarski Aluminij isključen je s naponske mreže prije više od mjesec dana zbog dugovanja koja su dosegnula 200 milijuna eura. Uprava nije više bila u stanju kupovati električnu energiju i sirovine.

Komentari 7

Avatar Dumen
Dumen
20:39 13.08.2019.

bilo je dobro dok su dobivali skoro besplatnu struju iz hrvatske

VL
ME
Mesko
06:16 14.08.2019.

Ukinuti sve "sveze" s... tvornicom aluminija u Mostaru. Ne smijem više reći ono što svi želimo.

VL
AR
Arkade
23:12 13.08.2019.

To vam je serviro jedini i svemoguci legitimni prestavnik bosanskih katolika dr dragojlo covic.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:39 14.08.2019.

da bi kupovali struju, trbeali su imati novac, plaćati potrošeno. a oni nisu, već su ucjenjivali sve. došla maca.. i popapala miševe. nema veze tu ni politika ni nacionalnost. obična ekonomska računica. ne prati ih ni jedna banka, zaduženi do grla i kreditima i računima koje nisu plaćali. manimo se prepucavanja hdz, sdp... odavno aluminij nije politička igračka, bio je samo jedno kratko vrijeme tijekom rata, u početku, kasnije su šefovi kolo vodili, radnici ih podupirali jer su dobivali plaću. nek radnici, veliki dioničari, podmire 44% dugovanja, država će svoj dio podmiriti, i proizvodnja bi mogla opet krenuti, ako dioničari prikupe novac za pokretanje. a tko bi drugi trebao to?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.