Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
split

Radnici Salonita zahvalili Kosor, Matijašević joj darovao broš

jadranka kosor
Tino Jurić/PIXSELL
29.12.2011.
u 13:34

Oko 175 radnika Salonita dobit će ukupno oko 20 milijuna kuna odštete. Na tome su zahvalni bivšoj premijerki

Bivša premijerka Jadranka Kosor stigla je sa suradnicima u Split na druženje s radnicima vranjičkog Salonita koji joj žele zahvaliti na svemu što je kao predsjednica Vlade za njih učinila da bi dobili odštetu zbog izgubljenog radnog mjesta.

Oko 175 radnika Salonita dobit će ukupno oko 20 milijuna kuna odštete. Polovina iznosa bit će im isplaćena ovih dana, a ostatak iduće godine.

Bivša premijerka izjavila je da se osjeća odlično naglasivši kako uvijek treba raditi na socijalnom partnerstvu, o čemu novi govore, ali se toga ne drže. Kosor nipošto nije željela komentirati izbacivanje Rošina iz HDZ-a, a nije htjela odgovoriti ni na druga novinarska pitanja.

– Ovo nije stranački skup – kazala je novinarima.

Radnici Salonita predvođeni Ozrenom Matijaševićem, predsjednikom HUS-a, i Jozom Marićem, povjerenikom HUS-a za Dalmaciju, darovali su Jadranki Kosor broš u obliku morskog konjica kazavši da je on simbol sreće. Uručili su joj i veliki buket cvijeća. U pratnji Jadranke Kosor bili su i splitsko-dalmatinski župan i povjerenik HDZ-a za županiju Ante Sanader te glavni tajnik HDZ-a Branko Bačić.

Ključne riječi

Komentara 7

EL
elfenomeno77
15:19 29.12.2011.

zasluzila je pohvale za sveukupni rad u protekle dvije godine

AU
austria
15:37 29.12.2011.

Kak se dovezla u Split? Rončevićevim kamionom?

PR
Protivcenzure
15:53 29.12.2011.

nje odgovarala novinarima.....tako ona zadnje 2 godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije