Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravična nesreća

Radnici na autocesti Gradiška - B. Luka našli raskomadanu ženu

udes bih
Dejan Moconja/VLM
20.09.2012.
u 18:48

Sporni automobil vjerojatno je išao iz Gradiške kad je velikom brzinom udario u ženu koja je, najvjerojatnije, prelazila s jedne na drugu stranu autoceste

Raskomadano tijelo starije žene, čiji identitet još nije utvrđen, pronađeno je u četvrtak ujutro na autocesti Gradiška - Banja Luka. Nesretna žena stradala je u naletu nepoznatog automobila, čiji je vozač pobjegao i za njim se intenzivno traga.

– Tijelo je oko 8.15 sati pronađeno u zaustavnom traku kod Laktaša. Prema prvim informacijama, sporni automobil išao je iz Gradiške kad je velikom brzinom udario u ženu koja je, najvjerojatnije, prelazila s jedne na drugu stranu autoceste. Uslijed silovita udara ženino je tijelo unakaženo, otkinute su joj obje noge pronađene na dvije različite strane puta. Koliko je udar bio silovit svjedoči i podatak da su tragovi krvi, odjeće i jedan otkinuti dio tijela nađeni pokraj ograde uz lijevu brzu traku, a ostatak 200 metara dalje na desnoj strani ceste - kažu iz policije.

Stravična nesreća dogodila se tijekom noći i nema izravnih očevidaca. Policiju su o nesreći obavijestili radnici koji održavaju autocestu.

– Oni su u zaustavnom traku pronašli tijelo, a na autocesti su zatekli rastrgane komade odjeće, kao i gumene čizme koje je nesretna žena nosila. Odmah su o svemu obavijestili policiju, a kako bi spriječili da eventualno dođe do nove tragedije, sve su prikupili na jednu gomilu. To je u prvi mah zbunilo istražitelje jer je izgledalo kao da se nesretnica namjerno izula, što bi ukazivalo na to da je počinila samoubojstvo. Prema svemu sudeći, to nije bio slučaj – ističu iz CJS Banja Luka, napominjući da je riječ o ženi oko 70 godina starosti. Sudeći prema odjeći i drugim tragovima, vjerojatno je riječ o mještanki okolnih sela. Međutim, u tom kraju nema prijavljenih nestanaka, a njen opis ne odgovara opisu nestalih osoba iz prijašnjeg razdoblja – pričali su istražitelji pri rekonstrukciji.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije