Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve su snimili

Radnici joj se osvetili nakon što im nije platila obavljen posao, evo što su učinili

Screenshot
10.08.2020.
u 18:08

Vratili su se na njezin posjed i bacili hrpu smeća, koju su ranije odvezli, po cijelom dvorištu

Braća koja se u Cardiffu bave uklanjanjem otpada i raščišćavanjem kuća osvetila su se ženi koji im nije platila za obavljen posao. Dan nakon odvoza otpada, vratili su se na njezin posjed i istresli kamion pun smeća po cijelom dvorištu. 

Jonathan Morgan (31) i njegov brat Calum (27) nekoliko su sati uklanjali stari namještaj i otpad iz stana te posao naplatili 120 funti. Žena koja ih je za to unajmila nije im platila pa su sutradan po njezinom prilazu i dvorištu bacili hrpu smeća koju su ranije odvezli, a sve su to snimili i objavili. "Evo što se događa klijentima koji ne plaćaju", rekli su na početku video i počeli istovarivati smeće. 

Obitelj žene koja nije platila kasnije je kontaktirala braću Morgan te zamolila mogu li ponovno pokupiti smeće. To bi, kako su im rekli, platili unaprijed, no braća su ponudu odbila jer se tamo više nisu htjela vraćati, piše The Sun.

- Jedan njezin rođak nas je nazvao i rekao: 'Sada imamo novac. Možete li odnijeti otpad ako platimo unaprijed?' Rekli smo da nas posao više ne zanima - objasnila su braća.

Oni su posao u početku prihvatili iako su bili u gužvi. Žena im je objasnila kako brzo treba maknuti stvari, no rekla je i da nema previše novca. Oni su cijenu tada s 200 funti spustili na 120

- Ne bi zaradili veliku količinu novca, samo smo joj htjeli pomoći - rekla su braća kojima žena nije platila niti sniženi iznos. 

Ključne riječi

Komentara 7

YO
yocablokirando2022god
19:37 10.08.2020.

Identično je, prije 10-ak godina, prošao i predsjednik nacionalne manjine Albanaca u Osijeku, gospodin Mateo Peroli. Pravio se pametan, nije platio pa dibio hrpetunu smeća na kolni ulaz u centru Osijeka.

Avatar local_patriot
local_patriot
07:19 11.08.2020.

Uff kolko je samo njih najebalo tu po Hrvatskoj za neisplacen posao u gradjevini,nauci se covjek pameti vrlo brzo kad izvadis sjekiru i pocnes lupati stolariju hahahaha

Avatar Idler
Idler
18:24 10.08.2020.

Trebali su se vrnut i dvostruko naplatit...jer bi dva puta skupljali 😊

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije