Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE JASNU POLITIČKU ODLUKU

Radnici Imunološkog zavoda: U prosvjed za javni interes pozvat ćemo građane

Imunološki
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
VL
Autor
Romana Kovačević
19.01.2017.
u 16:13

Sindikat EKN-a zahtijeva da građani Hrvatske kroz Vladu RH budu ponosni vlasnici Imunološkog zavoda čije će daljnje proizvodne aktivnosti biti na korist svima u ovoj državi, poručuju.

Radnici Imunološkog zavoda najavili su prosvjede ukoliko se u roku od 30 dana ne donese jasna politička odluka o namjeri Vlade RH da zadrži,restrukturira IMZ, investira javni novac u javnu ustanovu koji će služiti javnom interesu svih građana RH budući da je riječ o ustanovi od strateške važnosti za državu, odlučeno je danas na skupu Sindikata energetike, kemije i nemetala (EKN).

- Tijekom slijedećih 30 dana izraditi ćemo vrlo konkretan plan prosvjednih aktivnosti koje neće trajati samo onoliko koliko traju sjednice Vlade RH. Prosvjedne aktivnosti imati će za cilj okupljanje svih snaga u RH koje imaju za cilj javni interes i koje su se spremne pridružiti radnicima Imunološkog u ostvarivanju javnog interesa - poručuju u priopćenju kojeg potpisuju Željko Klaus, predsjednik Sindikata EKN-a Hrvatske i Lidija Jagarinec, povjerenica EKN-a u IMZ-u. 

Dodaju i da će "uspostaviti neformalno savezništvo s Gradom Zagrebom i čelništvom Grada koji je pokazao nedvosmislenu želju za investiranjem u Imunološki zavod u cilju nastavka proizvodnje", ograđujući se pritom od političkom karakteru takvog zajedničkog djelovanja. 

- Sindikat EKN-a zahtijeva da građani Hrvatske kroz Vladu RH budu ponosni vlasnici Imunološkog zavoda čije će daljnje proizvodne aktivnosti biti na korist svima u ovoj državi, i bogatima i siromašnima, poručuju.

>> Kujundžić s Bandićem o strateškom partnerstvu u Imunološkom zavodu

Komentara 10

TR
TrvtkoKomadina01
16:35 19.01.2017.

Imunološki je komumnistički dinosaur sa brojnim uhljebima. Što je bilo sposobno i normalno u tom zavodu je potražilo svoj put, osatali samo nesposobni uhljebi. To treba pod hitno zatvoriti , jer sa postojećim kadrovima i umnim sklopovima nikada na zelenu granu.

Avatar comparator
comparator
16:49 19.01.2017.

Da drugovi evo odmah vam šaljemo strateškog partnera !

MA
MatijaGubecGS
18:07 19.01.2017.

Možda taj i zavod ima šanse ali ne dok je u njemu gđa Jagarinec i ekipa uhljeba i ljenčina koja ju podržava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije