Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
6 5°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • stefj:

  Mjere u OK, bez daljnjega. To je borba protiv urušavanje cijelog gospodarstva... No, realno, nema reformi, a sada će kriza biti samo još jedan izgovor da se reforme ne provedu. Nema ukidanja parafiskalnih nameta, nema smanjenja poreza nema ničega... Prije ... prikaži još! ove krize u državi i javnom sektoru zaposleno je preko 50% zaposlenih, u krizi taj broj i dalje raste, a što je najgore i razlika između plaća u javnom sektoru i realnom sektoru i dalje se povećava... To je inverzija koja svaku državu otjera u bankrot, kada oni koji rade i stvaraju imaju manja primanja od onih koji troše... Osnovni problem Hrvatske je da se više može dobiti nekim "stečenim pravom" ili formom, nego radom, znanjem i sposobnošću. Dok se to ne promijeni, nema ovdje budućnosti... A da bi se to promijenilo, u državnim i javnim strukturama mora raditi manje od 25% zaposlenih, država mora pasti ispod 30% svega (sada je preko 70%) i sl. No, mi idemo u potpuno suprotnom smjeru...

 • plenkikok:

  Dan i pol tjedno ? Kao u državnoj službi. Uostalom, oni se mogu slobodno voditi kao nezaposleni. Je, neće se tada Plenky moći hvaliti kako broj nezaposlenih naglo ne raste, ali za te ljude očito nema posla. Onda i nezaposlenima ... prikaži još! mogu davati pare budući da posla nema. Kad je bal, nek' je maskenbal. Sve dok ne bude to trebalo vratiti..., ali to naše političare ionako nikada nije brinulo, jer su se ponašali po onoj - nakon mene, potop.

 • Avatar Asterix
  Asterix:

  Pogledao sam Otvoreno na ovu temu. Razmišljanja gledatelja koja su 10 puta bolja od novinarskih pitanja stave na sam kraj emisije umjesto da ostave dovoljno vremena da ih gosti prokomentiraju. Katastrofa.

Još iz rubrike Vijesti

KONTINUIRANO U ŽIŽI JAVNOSTI

Život Milana Bandića kroz fotografije: Uvijek na terenu

Smrt gradonačelnika

Bandić je u Zagreb došao s jednim koferom, radio je u hladnjači

3
Iznenadna smrt

Grad Zagreb potvrdio: Milan Bandić umro je od srčanog udara

18