Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Radna snaga: Hrvatska dovodi Ukrajince

25.03.2018.
u 00:06

Uskoro će biti povezani i zavodi za zapošljavanje Hrvatske i Ukrajine te će poslodavci imati uvid u raspoložive zaposlenike, dok će Ukrajinska strana moći vidjeti koji se poslovi nude u hrvatskoj

Day meni zse zap’yastya. I dodaty shiche betonu v tsement! Otprilike tako bi uskoro moglo odjekivati gradilištima diljem Hrvatske kada majstori na građevini budu tražili od kolege da im dodaju čekić, ili da pojačaju udio cementa u betonu koji se upravo miješa za izlijevanje temelja.

Naime, hrvatski ministar rada i mirovinskog sustava Marko Pavić potpisao je prije nekoliko dana u Kijevu s ukrajinskim premijerom Vladimirom Grojsmanom memorandum o suradnji Pavićeva ministarstva s ukrajinskim ministarstvom socijalne politike, čime se polako otvaraju vrata za dolazak Ukrajinaca u Hrvatsku.

Cijeli tekst pročitajte u nedjeljnom izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju!

Ne propustite i druge teme:

- Statistički, oni su najsiromašnija općina

- Kad sam dobio domovinu, izbačen sam iz lektire. Boli me to...

- Rat u kojem su Hrvati nametnuli modni trend kravatu

- Nevjerojatna životna priča mlade svjetske boksačke prvakinje iz Zlatara

Ključne riječi

Komentara 44

PO
Pobjeda
23:14 24.03.2018.

Ministar ide u Ukrajinu po radnike, a Plenkovic u Englesku po vize za iseljavanje,moras biti lud da bi bio pametan i razumio ove nase politicare,kiji nam govore, da ne razumimo sto citamo, ili su oni mozda oni, koji ne znajuu sto zele i sto rade?

BU
Budak
20:57 24.03.2018.

Bijeli, slaveni i krščani. Bolje nego muslimani i druge etničke skupine. Oprez sa pravoslavstvom u miješanim brakovima paziti da „hrvatski gen“ bude dominantan. Učimo iz povijesti.

MU
mulag
06:06 25.03.2018.

da, koji poslovi se nude?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije