Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGLEDNI STRUČNJAK
Povratak na članak

Radman: Hrvatskoj dobro ide, treba nastaviti s istraživanjem lijeka za COVID-19

Kaže da je apsolutno moguće da je virus negdje slabijeg soja, a negdje jačeg

Komentari 5

KL
klamerko
00:51 08.04.2020.

Trebamo se riješiti samih sebe. Upravo samoga sebe. Ali ne na harakiri način, nego na način da jednostavno misaono odustanemo od samih sebe. Samo misaono. Samo tako ćemo se riješiti svih oblika nevolja, nepodnošljivosti, osuđivanja i krivnje. Kada se riješimo vlastitog ega, tek tada ćemo posmatrati pravilno.

VL
MO
morskival
08:21 08.04.2020.

Smrtnost od korone nije izmedu 2 i 10% Smrtnost od ljudi koji su primljeni na intenzivnu njegu je 2 do 10%. To je ogromna razlika. Smrtnost od korone će u cijelom svijetu prema stručnjacima biti od 0,01 do max. 0,5%% od cjelokupne populacije. Stručnjaci tvrde da će kad se sve ovo završi najvjerojatnije biti 0,2% . Stalno se širi panika i koriste krivi podaci.

VL
RI
rimac444
00:25 08.04.2020.

Ono što je puno lakše, trebamo se riješiti raznih parazita, politikanata, nazovi znanstvenika kao što su radman, đikić i slični .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.