Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
6 7°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • senkop:

    Bezobrazni fašist Furio Radin nije zastupnik nacionalnih manjina, nego pseudodemokratski uhljeb i parazit, prišt na tijelu hrvatske demokracije. Na zadnjim izborima, od upisanih 17.985 birača talijanske manjine, posebno biračko pravo iskoristilo je tek 2.338 birača, odnosno 13%, a od toga ... prikaži još! je Radin dobio oko 1600 glasova. Više od 90% birača talijanske manjine nije glasovalo za Radina, a 87% birača uopće nije htjelo glasovati za svog manjinskog zastupnika, prema tome Radin u Saboru ni po kojem kriteriju ne predstavlja talijansku manjinu, niti ima ikakav legitimitet sjediti u Saboru.

  • Boaz:

    Vrijeme je da Hrvatskom vladaju Hrvati. Radin i Pupovac su “po zanimanju” Talijan i Srbin a u stvarnosti paraziti. Obojica su pri stvaranju vlade tražili ispriku od Brkića; kad im je Bruxelleski potrčko punudio funkciju ni riječ više nisu rekli. ... prikaži još! Takav nakaradan izborni sustav kao u Hrvatskoj vodi do toga da nekoliko manjinskih zastupnika može odlučivati o sudbini većinskog hrvatskog naroda. Logično je i dalje da kroz manjince njihove matične države imaju golem upliv u vlast, tz. nama četnik Vučić kroji politiku. Hitno mjenjati sustav, kroz Ustav su manjine zaštićenje, komu ne odgovara može ići. Ovo je Hrvatska!

  • cenzura:

    Kako ga samo nije sram??? Koji je Radinov izborni legitimetet??? 20 godina sjedi u Saboru a predstavlja tisuću i nešto građana RH a odllučuje o svemu (padu nesposobne vlade, povjerenju ministrima, proračunu.........).

Još iz rubrike Vijesti

Zračna luka u Parizu
STRAH OD NOVIH SOJEVA

U Francuskoj stroga karantena za putnike iz četiri zemlje: Nadzirat će ih policija, trajat će 10 dana

Postkorona svijet

Je li nas korona zauvijek promijenila? Psihijatri bilježe pojavu novih poremećaja, djeca imaju PTSP...

3
ČLAN DIP-A OTKRIO

Lokalni izbori će biti vrlo skupi: 5 milijuna za papir, 10 milijuna za informatičku opremu...

8