Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jake Angeli

Radikalni pristaša: Trump radi protiv moćnika koji krijumčare djecu

Jake Angeli
Foto: Screenshot
1/3
08.01.2021.
u 20:26

Bio je na visokoj poziciji i znao što se događa kada je došao na mjesto predsjednika, to inače nije tako osim ako je predsjednik umiješan - tvrdi Angeli nazivajući Trumpa "zviždačem"

Prosvjed i napad na američki Capital prije dva dana pokrenuli su Trumpovi pristaše, pretežito članovi dviju ekstremno desničarskih frakcija - QAnon i Proud Boys. Među njima se posebno istaknuo jedan prosvjednik za kojeg se kasnije saznalo da je QAnonov šaman, Jake Angeli. Na dan prosvjeda Angeli nije davao izjave medijima, no objavljen je intervju koji je 2020. godine dao u Arizoni. 

Jake Angeli je, kao i na dan prosvjeda, nosio kapu s rogovima te dva kojotova repa. Uz sebe je imao i natpis na kojem je pisalo "Q me poslao" te je objasnio kako je riječ o pokretu koji je prisutan u cijelom svijetu, a ne samo u SAD-u. Jedno od glavnih uvjerenja pripadnika tog pokreta jest da u svijetu postoji skupina moćnika koji globalno krijumčare djecu

- Središnje banke diljem svijeta posuđuju državama novac što im omogućuje da posjeduju socio-ekonomske i geopolitičke aspekte unutar država. Oni koriste novac kako bi stvorili tajna podzemna sjedišta u kojima skrivaju tehnologiju, primjerice anti-gravitacijsku tehnologiju i tehnologiju za kloniranje - smatra Angeli te dodaje: 

- Žele novi svjetski poredak, oko 180 država je uključeno u ovo. Monopoliziraju resurse i rad kroz središnje banke - smatra dodajući kako sve skrivaju ucjenjujući vladu i medije. - To se događa diljem svijeta - naglašava.

Angeli je pojasnio i poveznicu između Donalda Trumpa i njihovih uvjerenja rekavši kako se i aktualni američki predsjednik bori za iste stvari kao i oni. 

- On je dobar policajac koji radi stvari koje mnogi ne bi htjeli da radi u toj globalnoj organizaciji. Mislili su da je dio njihove grupe. Bio je na visokoj poziciji i znao što se događa kada je došao na mjesto predsjednika, to inače nije tako osim ako je predsjednik umiješan - tvrdi Angeli nazivajući Trumpa "zviždačem" koji ne proziva direktno nego suptilno govori o, primjerice, krijumčarenju djece i koliko je krijumčara zaustavljeno te djece spašeno. 

Pripadnike QAnona naziva patriotima koji se, prema njemu, ne bi trebali prestati boriti unatoč cenzuri i govoru mržnje. 

- Jednom kada pokažemo da možemo preuzeti kontrolu u svojoj državi, onda će i svi ostali to napraviti. Jer nitko ne želi biti dio krijumčarenja djece i pedofilije - tvrdi. 

- Otkrit ćemo istinu o tehnologijama kako bismo mogli prestati uništavati naš eko-sustav zagađenjem i tornjevima koji odašilju nevidljive signale od kojih dobivamo rak - navodi dodajući kako se protivi i 5G tehnologiji. 

- Nastavite se boriti, nemojte prestati pričati, izađite i prosvjedujte. Nastavite proteste za spašavanje djece - poručio je svim svojim istomišljenicima. 

- Ja sam multidimenzionalno biće, mogu percipirati više frekvencija svjetla izvan mojih pet osjetila i to mi omogućuje da vidim u dimenzije u čijim se sjenama skrivaju pedofili, silovatelja i ubojice. Nitko to ne može vidjeti jer im treće oko nije otvoreno - pojasnio je Angeli. 

Ključne riječi

Komentara 15

BA
bardonkaldian
20:52 08.01.2021.

Poanta je u tom da novinarski bijednici žele ismijati Trumpa zbog ovakvih karikatura, dok je većina koja je glasala za nj, srčikka normalne Amerike.

MP
miroslav.petkovic.7564
20:49 08.01.2021.

Ba,ba ,ba Dora,brljavis kao profesinalka kako mozes pisat ove gluposti.Ovo ti nevjeruju ni djeca iz djecjeg vrtica. Vidi se koji izljev histerije i frustracije.Angeli haha Angel, pravi.Nije ti smetalo kad je Biden podrzava prosvjednike u Ukraini rusec legalny vlast.Naoruzani vatrenimm oruzjem kukom i motikom jeli.Neda Lukasenko svoju zemlju i tvornice rasparcat sad kmecite. U Americi je ok sto su ljevicari godinu dana divljali i rusili sve pred sobom. Demokracija prava ala Gabon. Sad je vidija cili svjet.Nisam ni ljevi ni desni ali malo objektivnosti.

MT
mel_torme
02:56 09.01.2021.

A meni treće oko govori da trump ili organizira šverc djece ili mu se živo *ebe...I nekim drugim mesijama su u povijesti pridavali kojekakva svojstva i poslanja a na kraju ispalo da su bili obični kriminalci i nitkovi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije