Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emisija uživo

Radijski voditelj u studiju pumpom za bicikl ubio zeca!

zečevi
Foto: Borna Filić/PIXSELL
26.05.2015.
u 17:07

Nakon što je takav čin izazvao buru u danskoj javnosti i pozive na bojkot, stanica Radio23syv je izvijestila da su postigli točno ono što su htjeli

Želeći pokazati "rašireno licemjerje u našem odnosu prema životinjama", danska radiostanica odlučila je ubiti zeca u emisiji uživo, piše Local.

Voditelj Asher Juhl je s nekoliko udaraca pumpom za bicikl u glavu u studio ubio zeca po imenu Alan. Nakon što je takav čin izazvao buru u danskoj javnosti i pozive na bojkot, stanica Radio23syv je izvijestila da su postigli točno ono što su htjeli, odnosno razotkrili licemjerje kod onih koji tvrde da vole životinje, ali ih jedu.

"Kupujemo i jedemo životinje koje su preživljavale u očajnim uvjetima"

- Ubili smo životinju kako bismo je pojeli. Slično onome što su napravili voditelji, većina nas čini svaki dan u supermarketu. Sami ih ne ubijamo, ali kupujemo i jedemo životinje koje su preživljavale u očajnim uvjetima - izvijestila je radiostanica na svojoj Facebook stranici.

Željeli su upozoriti na loše uvjete u kojima žive životinje uzgajane za hranu u Danskoj.

>>Bila je jeziv slučaj zlostavljanja, a danas pomaže dječaku s autizmom

>>Novi zakon tretirat će kućne ljubimce kao živa bića s osjećajima

Komentara 7

DU
Deleted user
19:02 26.05.2015.

A ja mislio da kulturni i uljuđeni Danci ubili zeca a oni samo upozoravaju javnost kao i sa Vukovarom i Srebrenicom, kako smo mi zaostali.

NI
Nikomah95
22:05 26.05.2015.

I onda odu u neki pet shop i kupe zecu konzervu hrane u čijem je sastavu mlada janjetina pomiješana s paštetom od srnećih iznutrica. Ni jedna srna nije ubijena zbog toga,samo je proizvođaču posudila svoju jetru za tu priliku....

OK
okvarbudovič
22:35 26.05.2015.

divljaci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije