Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovorio jandrokoviću

Radeljić: Tko o čemu, Gordan Jandroković o izbornom legitimitetu

Mate Radeljić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
23.12.2018.
u 21:12

'Moraš biti velika 'faca' da s 808 glasova postaneš predsjednik Hrvatskog sabora'

Nakon današnjeg komentara predsjednika Sabora, Gordana Jandrokovića, koji je izjavio da je "vidljivo iz svih medijskih napisa da je navedeni savjetnik bio taj koji je poticao sukob između predsjednika Vlade, Vlade i predsjednice države, sad postaje potpuno jasno da sukobe nije inicirala Vlada niti HDZ, nego da je to bila jedna osmišljena politika koja je željela izazivati stalne sukobe i napetosti između predsjednice i Vlade odnosno premijera", sada se oglasio i sam Radeljić.

''Tko o čemu, Gordan Jandroković o izbornom legitimitetu. Moraš biti velika 'faca' da s 808 glasova postaneš predsjednik Hrvatskog sabora.'', odgovorio je bivši savjetnik predsjednice Jandrokoviću za Dnevnik.

>> Pogledajte video "okršaja" Plenkovića i Marasa u Saboru

Komentara 50

DU
Deleted user
22:18 23.12.2018.

Ne gledajući tko je kriv, a tko prav, mogu samo primjetiti da je jadno tko nam radi u tzv. visokoj politici. Uvrijeđena frajla sada opanjkava okolo! Čistačica u nekakvom državnom uredu mora potpisati da neće iznositi pojedinosti sa radnog mjesta, a ovakva faca odmah drugi dan iznosi sve.

ST
stefj
23:02 23.12.2018.

Eh, uvređena frajla... Gdje će se sada politički smjestiti? U Živi zid ili u Most?

TE
tegovdizac
04:54 24.12.2018.

A koji je ovaj Radeljic odjednom posta faktor da sad za Bozic cijela drzava mora stat jer je jedan uhljeb dobio nogu?? Koji on ima legitimitet?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije