Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grabar Kitarović:

'Rad u NATO-u je izazov, no srce kaže Hrvatska'

Grabar Kitarović
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/2
09.01.2014.
u 18:57

Grabar-Kitarović smatra da nije vrijeme za političke špekulacije o budućem predsjedniku Hrvatske i kandidatima za nadolazeće europske i parlamentarne izbore.

Pomoćnica glavnog tajnika NATO-a Kolinda Grabar Kitarović kazala je u emisiji "60 minuta" 24sata TV-a da je još prerano govoriti o njezinu povratku u domovinu, ali i dodala da joj "srce kaže Hrvatska".

– Rad u NATO-u za mene je izazov i jako volim taj posao. Srce mi kaže Hrvatska, ali prerano je o tome govoriti – kazala je Grabar-Kitarović koja smatra da nije vrijeme za političke špekulacije o budućem predsjedniku Hrvatske i kandidatima za nadolazeće europske i parlamentarne izbore.

Kolindu Grabar Kitarović u javnosti se spominje kao moguću kandidatkinju HDZ-a na predsjedničkim izborima, gdje bi se našla u srazu s Ivom Josipovićem, po anketama najpopularnijim političarem u državi.

>>Kolinda je odličan kandidat, ali jedino Gotovina može ugroziti Josipovića

>>Hoće li se zahvaliti NATO-u i ići u utrku za predsjednicu Hrvatske?

Komentara 33

ZZ
Zagreb Zagreb
19:36 09.01.2014.

Ma mozes misliti, Jospipovic je skoro popularan kao ja!

Avatar Trpimir
Trpimir
22:32 09.01.2014.

Da mi je vidjeti po kojoj bi to anketi yusipovic bio "najpopularniji" politicar u Hrvatskoj koju mrzi, i da mi je upoznati te gradjane Hrvatske koji ga smatraju pozitivnim za nasu Lijepu Nasu koju nam zele unakaziti yusipovic i druzina.

BI
billynik
21:46 09.01.2014.

Pogledajte ovu anketu iznad i onda je probajte usporediti s anketama koje objavljuje HTV i sl. Tko je tu lud, koje građane oni anketiraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije