Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radno u sdp-u

Račan: Nije to nagrada, posao je tek pred nama

ivan račan (1)
Foto: Petra Glebov/PIXSELL
1/3
05.12.2011.
u 15:11

Budući hrvatski premijer Zoran Milanović u središnjicu SDP-a stigao je oko 13.30 sati. Ušao je na stražnji ulaz izbjegavajući okupljene novinare. Na upit što će raditi, Milanović je samo kratko komentirao: "Puno toga".

Stara izreka kaže da se po jutru dan poznaje. Dobro to znaju i SDP-ovci koji su zasukali rukave već prvi dan nakon što je Kukuriku koalicija osvojila povjerenje hrvatskih građana.

Nešto poslije podneva u središnjicu stranke na Iblerovu trgu počeli su stizati novi saborski zastupnici, no, iako doznajemo da je atmosfera u stranci radna, što se to točno događa iz zatvorenih vrata ne žele odati.

Budući hrvatski premijer Zoran Milanović u središnjicu je stigao oko 13.30 sati, a ušao je na stražnji ulaz izbjegavajući okupljene novinare. Na upit što će raditi, Milanović je samo kratko komentirao: "Puno toga".

Malo prije njega u SDP stigao je Ivan Račan, sin pokojnog SDP-ova premijera Ivice Račana.

– Nismo osvojili nikakvu nagradu. Moramo još puno raditi i posao je tek pred nama, kazao je Račan dodajući da se čekaju konačni rezultati kako bi mogli početi sastavljati ekipu za Vladu i Sabor.

Nešto rječitiji bio je Nenad Stazić govoreći kako je pobjeda bila očekivana.

– Uspjeli smo uvjeriti građane da smo ekipa koja će izvući Hrvatsku, kazao je.

Nakon uvjerljive pobjede nad HDZ-om u stranci još vlada pobjednička atmosfera, ali i radna atmosfera.  Posla ima puno više nego jučer, nadovezao se Josip Leko.

– Pripremaju se različiti propisi, radi se na stranačkim projektima i ostalim stvarima. Atmosfera je radna, građani su nam dali ono što smo htjeli i sada tome moramo odgovorno pristupiti – kaže Leko.

Komentara 99

OB
-obrisani-
18:12 05.12.2011.

05.12.2011. u 18:07h austrougar je napisao/la: \\ brvo !!! U sridu !!! \' Bilo je casno zivjeti Josipom Brozom Titom

MA
Markoc
18:27 05.12.2011.

Kukurikuuuu, konačno se Hrvatska probudila i shvatila da ima još stranaka a ne samo HDZ.

DU
Deleted user
17:00 05.12.2011.

hrvatsku više nemogu srušit a kad narod dođe pameti obračun slijedi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije