Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje Rončeviću
Povratak na članak

Raboteg: Nisam imao veze s nabavom vojnih kamiona

Za ispitivanja Rončević je nešto mrmljao u bradu, pa ga je Ksenija Pavić iz USKOK-a optužila da svjedoku šapće odgovore.

Komentari 3

OB
-obrisani-
13:25 08.03.2010.

Kupnja 39 kamiona dovoljno govori kako naša vojska ozbiljno i planski pristupa nabavama . Naravno tu se radi o \"stručnim\" časnicima visokih činova i još većih plaća koji znaju kako se razbacivati sa novcem koji nisu zaradili, doduše oni ni ne znaju tko je za što odgovoran, koji standard treba tražena roba/usluga ispunjavati, ali zatose znaju dobro najesti i napiti na državni račun, malo provozikati, pokupiti dobru dnevnicu, omogućiti nekome preko veze još bolju dnevnicu u nekoj od misija itd. Kada se ovako ozbiljno pristupa kupovini kamiona, možemo samo zamisliti kao se ozbiljno i stručno pristupa nabavi ostale opreme, koliko im je stalo do pravilne upotrebe i održavanja . Onda se možda netko i začudi kako vojska nema za hranu, a kamoli za neku ozbiljniju vježbu, no ubrzo shvati da je to samo prezentacija stručnosti i znanja kako ništa ne raditi a dobiti dobru plaću

VL
OB
-obrisani-
17:53 08.03.2010.

izgleda da Roncévicá tuze , oni koji su tribali dobiti Proviziju od MAN-a..??

VL
OB
-obrisani-
18:24 08.03.2010.

Raboteg je očito beskompromisno odbacio ovaj slučaj sa svojega imena. A ovaj smiješni Rončević šapće mu odgovore na vlastita pitanja u sudnici. Još mu nije jasno da nije više ministar obrane koji vedri i oblači nego optuženik za kriminal.......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.