Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBIJENA GRUPA KOJA SE BAVILA PROSTITUCIJOM

Preko oglasa mamili žene da se bave masažom, pa ih pretvorili u skupe prostitutke

Prostitucija
Foto: PUZ
27.06.2020.
u 10:25

Policija navodi da su u cilju pružanja spolnih usluga za novac, putem oglasa pod krinkom obične i erotske masaže tražili ženske osobe koje bi pružale navedene usluge, a potom u osobnom kontaktu sa zainteresiranim osobama dogovarali uvjete pod kojima će se pružati spolne usluge i način zarade.

Muškarac (42) te četiri žene u dobi od 26, 46, 37 i 52 godine  sumnjiče se za prostituciju. Ako je suditi iz priopćenja zagrebačke policije, radi se o dobro organiziranoj grupi, koja se sumnjiči da je tijekom svibnja i lipnja 2020. mamila, vrbovala i poticale žene da  za novac pružaju seksualne usluge. 

Način rada bio je već poznat. Prvo bi se u medijima i na društvenim mrežama objavili oglasi kojima su se tražile žene koje su bile voljne raditi kao maserke ili erotske maserke. Kada bi se žene zainteresirane za posao javile na oglas, osumnjičenici su s njima osobno kontaktiralo te dogovarali kako će za novac pružati seksualne usluge.  U tim razgovorima dogovarali su se uvjeti rada i način zarede, a  nakon toga je objavljen  veći broj oglasa za običnu i erotsku masažu. Ti su oglasi bili samo krinka za pružanje seksualnih usluga diljem Zagreba u unajmljenim stanovima. Osumnjičene su imale  tzv. radne telefone, koje su koristile za komunikaciju s  klijentima. Kada bi ih nazvale, lažno bi im se predstavile, te dogovorile cijenu seksualne usluge, nakon čega bi klijenta uputile  u koji unajmljeni stan da odu. No ponekad klijenti nisu dolazili ženama, već su one išle u njihove stanove, a u tom slučaju za dogovoreni seks plaćalo se i po nekoliko tisuća kuna.  

Policija je pretražila više stanova u kojima je našla mobitele i novac, a petero osumnjičenih će nakon ispitivanja na policiji i tužiteljstvu vjerojatno biti dovedeno pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije