Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobio raznovrsne reakcije

Putuje svijetom i postavlja pitanje 'Koju zemlju najviše mrzite?', evo što su rekli Hrvati

Screenshot
21.11.2020.
u 17:06

One koji su bili neodlučni, Gustav je priupitao što misle o Srbiji

Muškarac iz Danske, 27-godišnji Gustav posjetio je preko 150 država diljem svijeta u proteklih 7 i pol godina, a u svakoj od njih je među građanima proveo neobičnu anketu te snimio njihove odgovore. Sve ih je upitao "Koju zemlju najviše mrzite?", a na red je došla i Hrvatska. 

Gustav je odlučio posjetiti Zagreb, a u tome ga nije spriječila ni pandemija koronavirusa. Prošetao je gradom te građane upitao spomenuto pitanje, a na njega je dobio raznovrsne reakcije. 

"Svi su ljudi dobri, vlade su loše. To je druga priča", jedan je od odgovora, a one koji su bili neodlučni, Gustav je priupitao što misle o Srbiji. Njegovu anketu pogledajte u nastavku:

Ključne riječi

Komentara 5

IJ
istina_jako_boli
07:29 22.11.2020.

Vecina onih koji govore engleski ima slican odgovor i u hrvatskoj i u srbiji, ali to je manjina, tako da realnost krejiraju politicari koji vecinom ni sami ne govore engleski jezik.

Avatar @proma-trač
@proma-trač
19:24 21.11.2020.

Kad su Muju pitali koja mu je zemlja najdraža odgovor je bio, isfrezirana.

SL
slavenZadravec
19:36 21.11.2020.

Treba uzeti u obzir da je anketa napravljena u Zagrebu i to među ljudima koji govore kakav-takav engleski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije