Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putovanje života

Završio dva fakulteta, ali je dao otkaz pa majci šalje poruke sa svih krajeva svijeta

Jonathan Quinonez
Foto: Instagram
16.06.2017.
u 13:13

Majka Jonathana Quinoneza nije bila baš oduševljena kada je on dao otkaz kako bi proputovao svijet

Kada je odlučio dati otkaz na poslu kako bi proputovao svijet, majka Jonathana Quinoneza nije bila baš oduševljena. No, on joj zbog toga na originalan način pokazuje da je sve u redu dok istražuje zemlju.

Na svom Instagram profilu posljednjih godinu dana objavljuje fotografije s raznih krajeva svijeta, a na svakoj ima posebnu poruku za svoju majku.

Mama, dobro sam – natpis je koji se nalazi na svakoj fotografiji koju na društvenim mrežama objavi ovaj mladić te je po njemu postao prepoznatljiv.

Jonathan je završio dva fakulteta, a prošle godine shvatio je da mu je život poprilično monoton pa je odlučio dati otkaz na mjestu konzultanta u Bruxellesu i putovati svijetom. Odmah idući dan kupio je kartu Kubu i odletio u novo poglavlje svoga života. Kako je putovao tako se suočavao s brojnim izazovima, a jedan od njih bio je i da se ne može u svakom trenutku javiti svojoj obitelj zbog nedostatka interneta.

Zbog toga je napravio natpis 'mama, dobro sam' koji je počeo objavljivati na svakoj svojoj fotografiji. Uz fotografije s krokodilima, na dnu oceana, kako visi sa stijene, skače padobranom tako uvijek ima poruku za svoju majku koja, zahvaljujući natpisu, sigurno puno mirnije spava. 

Komentara 8

LA
LawAbidingCitizen
20:36 16.06.2017.

svaka cast🙌

Avatar HajdukLika
HajdukLika
14:22 16.06.2017.

Udarna vijest ...

DE
deda1234
17:39 16.06.2017.

nakon dva fakulteta i vreme je da se malo makne od kuce!😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije