Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kršenje mjera

Putovao autobusom iako je pozitivan na koronavirus

Nakon uvođenja novih mjera pust granični prijelaz u Slavonskom Brodu
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/3
14.12.2020.
u 12:19

Zaustavljen je na graničnom prijelazu Slavonski Brod

Policijski službenici Postaje granične policije Slavonski Brod u petak, 11. prosinca u 19.45 sati na graničnom prijelazu Slavonski Brod kontrolirali su, između ostalih, vozača, putnike i prtljagu u autobusu bosansko-hercegovačkih nacionalnih i registracijskih oznaka. Pritom su utvrdili da je 66-godišnji putnik, državljanin Republike Hrvatske, pozitivan na koronavirus te je putovao u autobusu iako mu je izrečena mjera COVID – liječenje u kući.

Policijski službenici protiv 66-godišnjaka podnijet će kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela širenja i prenošenja zarazne bolesti.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Mali trik olakšat će stavljanje lampica na bor

Komentara 2

K1
Kone_1
12:31 14.12.2020.

Ocito je da velik broj starijih nije briga za ovu prehladu i da zele ono malo sto im je ostalo provesti zivjeci, a ne skrivajuci se po podrumima. Samim time one pateticne floksule “mjere su potrebne da zastitimo starije i ugrozene” padaju u vodu i dokazuju licemjerje brnjicara koji svoj iracionalan strah skrivaju u navodnoj brizi za starije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije