Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjed
Povratak na članak

Putnici Ryanaira zaključali se u kabine i nisu htjeli izaći van

Putnici, uglavnom Francuzi, vraćali su se s odmora u Maroku i njihov avion trebao je sletjeti na aerodrom u Parizu, međutim, usmjeren je na aerodrom Liege u južnoj Belgiji

Komentari 9

TE
Testera
22:30 18.11.2010.

Ma Ryanair je super, uvijek sam letio uredno i nikad sranja nisam imao. Vi očito niste letjeli s njima pa sad zajebavate. Ako su morali sletjeti zbog nevremena u Belgiju, kakve to veze ima s Ryanairom. To bi isto se desilo i sa bilo kojom drugom kompanijom.

VL
HO
hotfishlake
10:28 17.11.2010.

nevjerojatno. da se to desi kod nas svi bi rekli - to moze samo na balkanu.

VL
JA
Jazuji
10:35 17.11.2010.

kaj, kod nas je bilo još gore, Kondor nas je ostavio 4 dana duže na karibima u ušljivom hotelu koji je trebao ići na rušenje za tjedan dana i tek kada su vidjeli da neće moći avion popraviti dovezli su drugi, 5 puta smo išli na čekiranje i 3 puta se ukrcavali u avion! Tužbu podnesti pa neka plate! Da ne govorim da smo preko veze morali loviti avion za Hrvatsku iz frankfurta jer je sve bilo bukirano taj tjedan, da nije bilo naših Balkanaca na aerodromu mogli smo se i mi utrpati u bus pa piči.

VL
JA
jankoprekobrda
11:32 17.11.2010.

Rayanair SIGURNO NAJGORA EVROPSKA AVIO KOPMANIJA Vozio sam se sa njima tri puta odjednom; PRVI PUTA, ZADNJI PUTA I NIKADA VISE

VL
UK
Ugo Kajvez
14:32 17.11.2010.

Tako im treba kad putuju sa ovakvima ........ nije sve u bofl jeftinoći ......

VL
AG
Agramer198
15:23 17.11.2010.

ma taj Ryanair je takva pi...zdarija da je to strašno.. kakti karta dođe 50 eura, ali dok ti platiš aerodromske takse, prtljagu, odlazak na wc i zrak dođe te 350 eura i time 50 eura skuplje nego da si letio normalnom kompanijom... Jednom do Londona s njima i nikada više. BILO GDJE!

VL
UK
Ugo Kajvez
18:07 17.11.2010.

Nešto za razmiljati ... . Svaki put kad kupite avio kartu platite razne aerodromske takse koje su danas već postale prevelike ..... tim taksama aerodromi SUBVENCIONIRAJU ovakve kompanije ........ dakle VI plačate ovo smeće da leti ..... uništavaju se kompanije koje imaju pristojnu i redovnu uslugu radi ovakvih skorojević kompanije ........

VL
Avatar ludi kekec
ludi kekec
10:37 18.11.2010.

baš su ljudi djetinjasti - htjeli bi za 50 € uslugu istu kao u Lufthansi za 300 €.. a nitko ne čita sitna slova na dnu... kad letim sa Rayanom, znam da sam platio malo, pa i očekujem malo. nitko me ne tjera da letim s njima - to je MOJ izbor... i spreman sam snositi posljedice... da bih ušparao 250 €

VL
MI
misuratakid
16:03 30.01.2011.

Ryanair mogu tolerirati samo oni bokci koji nikada nisu letjeli ni sa jednom drugom normalnom kompanijom. Mrzim ih intezivno te se nadam da će Europska Unija uskoro zabraniti praksu koja aerodromima dopušta odobravanje popusta na pristanišne pristojbe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.