Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN ŽENA

Putin uspješno njeguje imidž 'macho muškarca': Jahao konja s policajkama

Putin jaše  s policajkama
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
07.03.2019.
u 17:36

Ruski predsjednik Vladimir Putin uzjahao je u četvtak konja i galopirao s policajkama u videosnimci objavljenoj diljem Rusije uoči Međunarodnog dana žena

Ruski predsjednik Vladimir Putin uzjahao je u četvtak konja i galopirao s policajkama u videosnimci objavljenoj diljem Rusije uoči Međunarodnog dana žena. Putin u 19 mjeseci vladavine pažljivo njeguje imidž "macho muškarca" objavljujući fotografije na kojima nagog torza jaše konja u Sibiru, roni u zaleđenoj vodi i upravlja protupožarnim zrakoplovom.

Šezdesetšestogodišnjak, čija popularnost posljednjih mjeseci pada, prikazan je na državnoj televiziji kako u trapericama i jakni uzdignuta ovratnika jaše smeđeg konja uz policajke na bijelim konjima. Polagano su galopirali po kampu za obuku policijskih konja u Moskvi, u pratnji drugih uniformiranih policajaca na konjima. Putin im je kasnije poklonio konja Golden Raya, objavile su novinske agencije.

Uoči Međunarodnog dana žena u petak, Putin je rekao da su žene sve zainteresiranije za rad u policiji i da trenutno čine nešto više od četvrtine zaposlenih u ministarstvu unutarnjih poslova. Ankete pokazuju da je Putinova popularnost pala zbog dugogodišnjeg pada realnih plaća i nepopularne vladine mjere o povećanju dobi za odlazak u mirovinu. Unatoč tome, on je i dalje najomiljeniji političar kojega prema posljednjoj anketi podržava 65 posto građana.

>>Putin u Beogradu

Ključne riječi

Komentara 9

MP
miroslav.petkovic.7564
17:48 07.03.2019.

Moze mu bit! zene ga vole i njegov narod. Ove god povisio penzije deset i place petnest posto.Vratio zemlji status mocne velesile.Ovdje se radi u Moskvi tj Rusiji. Strasno puno se tog napravilo zadnjih petnest god. sta kazu popularnodt pala na sezdeset pet posto. Kolika je Macronova ili merkelove popularnost osamnest posto.trebaju pitat Zuti prsluka!!

5S
505.scrtom
00:40 09.03.2019.

Žene trebaju i vole prave muškarce samo u krevetu.U drugim stvarima žele bit emancipirane.Naravno teške poslove i dalje rado prepuštaju muškarcima..

JA
jadranskomore
20:05 07.03.2019.

Jos su dobro i prosle moga je jahat i njih, ali po istambulskoj konvenciji nesmije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije