Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIGURANJE MIRA
Povratak na članak

Putin udovicama poginulih znanstvenika: 'Radili su na oružju koje nema premca'

Putin je izjavio tijekom ceremonije da su poginuli znanstvenici dali nužan doprinos u jačanju ruske države te je izrazio sućut udovicama poginulih znanstvenika. Istaknuo je kako će Rusija nastaviti raditi na razvoju naprednog naoružanja.

Komentari 60

MP
miroslav.petkovic.7564
09:57 22.11.2019.

Putin je puno ucinio za Rusiju Bog ga zivio! Vratio joj moc velesile.Sad se neki manje kurce mislim preko bare.Evo odgovorici MATIIVICU nije isto usporedivat rat u Hrvatskoj i u UA.Prvo KRIM je bio Ruski jer ga Rusi dobili tjekomm rata protiv Turaka. Ili ti mislis UA bila sila. A Hruscov ga da UA dase moze lakse kontrolirat i nije mislio u to vrjeme o raspadu SSSR..Drugo u Ukraini zivi deset miliona Rusa i tusu oduvjek zivili nisu im trebali branit jezik skolu ili pismo.Jer znas i sam da tako nece ici. Nato imaju pravo. Hrvatska je davala Srbiji plan i Z4 medutim oni ni to nisu prihvatili. Trece stoje najgora stvar zbacivanje legalno izabrane vlasti i predsjednika Janukovica i stavljanje proamera doslo je do rata i kaosa.A zatim povod je da Ameri dodu na Krim Rusima pred vrata. E jadnice Ivicu kako bi tebi bilo dati dodu nepoznati pred tvoju kucu.Medutim daleko je Krim Amerin i sad je to njihov san pusti.Nisu trebali cackad u Rus medu nije on nikog dira.A ti dosa preko deset tisuca km opkoljavas zaboravi to pa postavljanje raketa u Rum i Poljsku. Kazes za Iran hahaha toje prica za malu djecu..Sad neki kmece. Sad su Rusi napravili tehnoloski oruzje koje bjezi trideset god Amerin.A evo ovdje u Moskvi na TV slusam Rusi kazu ako Ameri hoce pomocemo im u savrsavanju novog supersonicnog oruzja.da nemaju kompleks.Mislili Ruse zeznut sad Rusi kontroliraju i imaju Crno more takode i Azovsko.Sad se dozvola mora trazit za ulaz. Nema puno prdit nisu trebali se kurcit kad nemogu..

VL
Avatar partner
partner
16:23 22.11.2019.

ah ti zlocesti Rusi....."Washington Post: Provedena istraga o uplitanju Rusije u izbor za „Pticu godine“. Ne, nije šala. Nažalost, list kao što je The Washington post je posvetio članak apsurdnoj sumnji i istrazi o „mogućem uplitanju Rusije na natjecanju zaa „Pticu godine“ na Novom Zelandu“. Veliki broj Rusa koji su sudjelovali na natjecanju za „Pticu godine“ na Novom Zelandu je doveo do glasina „kako je Moskva sada zainteresirana ne samo za izbore u Sjedinjenim Državama, već i za ptice u ovoj zemlji, piše The Washington Post. Ipak, nakon analize glasova, postalo je jasno da je ovaj put glasovanje bilo „prilično čisto“. Štoviše, organizatori natjecanja primijetili su da bi interes Rusa za njihove ptice mogao biti prilično iskren. Prema riječima organizatora, ukupno je pokušalo glasovati 335 Rusa. Međutim, ovo je tek mali dio od ukupnog broja glasova. Više od 16 000 glasova je bilo iz Novog Zelanda, 684 iz Australije, 682 iz Velike Britanije i 563 glasa iz Sjedinjenih Država, ako vas uopće zanima ovaj podatak."

VL
IV
ivicajurinic
12:49 22.11.2019.

Znanstvenici su nakon uspjelog testiranja novog oruzja vjerojatno ubijeni kako ne bi neprijateljskoj strani prodali izum ili prebjegli. Bas da su svi poginuli testirajući ga,a vojska ce ga ipak jos " poboljsati"... Plitko,al u Rusijiprolazi

VL
DU
Deleted user
10:23 22.11.2019.

malo utopije , kakav bi svijet bio bez toliko oružja , da se ta sredstva iskoriste za dobro stanovnika ove kuglice od zemlje , za ekologiju , za zdravlje , za razvoj i napredak cjelokupne populacije . suovisni smo jednini od drugih ali za sada večina onih koji odlučuju ne razmišljaju tako , jači , brži , bolji premise koje uvjetuju ponašanje nasljedjene su u genima i tempirana su bomba ove civilizacije .

VL
TO
Toni66
11:26 22.11.2019.

,Ja sa komentarima je tako kad se nađe puno onih koji su se jučer rodili a nemaju izobrazbe ništa uglavnom ono što se pričalo po njihovim selima tako da ljudi jednostavno ne znaju i ne smo to znaju da ne ne moraju ništa opisati prikazati svoj stav argumente poznate dokazive činjenice idu kao Vickasti mate da praznu salmu  mlate..  Neke mogu i da shvatim Kad mu djeda ispriča da su mu Baku  Rusi ljubili kad su naišli onda su genocidni i fuj. Ali neki drugi politički stav nema nezna ne postoji . Najgore u svemu  je samo to da kraja naoružanju nema  baš zato što je Njemac uvjeren u momentu da je dobro pobiti sve Židove  ( Naš današnji saveznik! + prijatelj i saveznik iz rata !)  Ako gledamo I Židovi su mišljenja da treba biti jak najjači i dati da se razore sve države naokolo  Afganistan , Sirija  dobiješ još teritorija, Irak,  Libija , Sa merakom bi da izubijaju oni  9 miliona sa puuuuno  atomskih  80 miliona Iranca .  Jer oni im "žele smrt"  dok obratni stav je oni njima smo dugi život . Kuda vodi to  evo jasno je tko zna samo  da zbraja  išta više .  Radimo kao stoka svi na svijetu samo da bi jedni druge ne da bi se "branili" od ne prijatelja" toi to radi onaj koji vidi nas neprijatelj ima..  Rezultata i Budućnost  bi bila ali će prije biti nuklearni  rat...  Srbi 2 mi kupimo 3 atomske , oni vide e to ne ide kupe nabave  4  mi  ubrzo 6  i tako vidimo da je bolje Hidrogensku . Ne  neko će reći neka oni imaju oružja budale mi nečemo -= ne ćemo  biti tako ( ???) da si to dozvolim

VL
SO
sokrat61
19:45 22.11.2019.

Ameri u Ratu zvijezda 40 g prije, stvorili slican projektil.Odustali zbog velike radijacije prilikom lansiranja.

VL
BA
barbaizamerike
09:41 22.11.2019.

Znanstvenici radili na najboljem oruzju za samounistenje a zove se samoubojstvo iz zasjede

VL
MO
modovisisajteMaraschino
10:14 22.11.2019.

to su rekli i za Chernobyl

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
10:21 22.11.2019.

To je sigurno utjesilo udovice, poginuli su za dobrobit covjecanstva radeci na oruzju. Ruska logika.

VL
MA
mateivic1
09:02 22.11.2019.

Ovaj putin je drugi staljin dakle jedno veliko genocidno smeće.Slava Ukrajini.Djelove Ukrajine su okupirali rusi te se sada Ukrajina nalazi u poziciji kao i Hrvatska za vrijeme srpske agresije na Hrvatsku

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.