Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI HLADNI RAT
Povratak na članak

Putin suspendirao članstvo Rusije u nuklearnom sporazumu

Rusija je još prošli mjesec najavila povlačenje iz sporazuma kojeg su potpisali Reagan i Gorbačov kojim je došlo do smanjenja napetosti u Europi 1987. godine.

Komentari 6

Avatar Floyd1
Floyd1
19:14 04.03.2019.

S novim naoruzanjem taj ugovor nije imao smisla. Rothschild i khazari vec 1000 godina hoce unistiti Rusiju. Zadnji pokusaj s Lenjinom nije uspio, nece ni neki drugi.

VL
MI
midea
18:52 04.03.2019.

Putinu podrška , jedina šansa da Amerika ne poubija cijeli svijet je jaka Rusija , sa Rusijom uvijek , sa Amerikom nikada !

VL
Avatar crvenikartonzbogistine
crvenikartonzbogistine
20:39 04.03.2019.

Oni koji opkoljavaju Rusiju crno im se pise.

VL
DU
Deleted user
19:00 04.03.2019.

Kako je ono jednom rekla ona slipa bugarka stara baba kazu vidovita " europa ce biti pusta bez naroda " , ja bi reka da ima tu nesto istine nazalost

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
20:18 04.03.2019.

Pa devedesetih gogina rekli su da nece primat clanice Varsavskog ugovora. Znaci svi zakoni prekrseni.Dolaze Rusima u dvoriste.A Ruski predsjednik je sve reka prije nedilju dana. Nije se igrati..Reka je opce vise nema sta govorit o toj temi. Drugo Univerzijada tako veliki sportski svjetski dogadaj, Nitko nista o tome ne pise .Vidim tu u Moskvi na TV Rusija osvojila do sad medalja kao sve zemlje koje su tu natjecu. Stvarno su ljepo organizirili kao i olimpijadu u Sociju ili svjet prvenstvo u nogometu. Sad Univerzijada najbolja organizacija za sva vremena. Neki sute ni rjeci o tome.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.