Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMNI NA ODGOVOR

Putin: Nakon nuklearnog holokausta ići ćemo u nebo, ali naši protivnici će još gore proći

Putin: Spremni smo koristiti nuklearno oružje ako nas napadnu
Foto: ITAR TASS/REUTERS/PIXSELL
1/4
18.10.2018.
u 17:27

Rusija je spremna koristiti nuklearno oružje "samo kad smo sigurni da netko, potencijalni agresor, napada Rusiju", rekao je Putin.

Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je u četvrtak da bi njegova zemlja bila spremna koristiti nuklearni arsenal samo kao odgovor na napad.

"Nemamo koncept koristiti nuklearno oružje u preventivne svrhe", rekao je Putin na političkom forumu u Sočiju, prema komentarima koje je objavila ruska novinska agencija Interfax.

Rusija je spremna koristiti nuklearno oružje "samo kad smo sigurni da netko, potencijalni agresor, napada Rusiju", rekao je Putin.

"Agresor bi morao znati da je odmazda neizbježna. Bit će uništen", rekao je ruski čelnik.

"Kao žrtve agresije, kao mučenici, mi ići ćemo u nebo, a oni će samo umrijeti jer neće imati vremena da se pokaju", kazao je Putin.

Pogledajte i video: Oružja koja se proizvode u Hrvatskoj

Komentara 43

NE
Neonacionalist
18:19 18.10.2018.

Rusiju je bilo nemoguće osvojiti i dok nije imala nuklearno oružje a na posebno bolan način su to spoznali oni koji su pokušali poput Napoleona i Hitlera a danas je to apsolutno nemoguće tako da nema nikakve šanse da bi bi se netko usudio napasti Rusiju jer to bi mu značilo ujedno i samouništenje , dakle pokretanje rata na Rusiju je potpuno besmisleno . Ono što će pokušavati oni koji žele pokoriti Rusiju je nastojati je iznutra podrivati ali i to opet ne može dugo trajati , vidjeli smo kako je jedno vrijeme Rusija bila na koljenima za Jeljcinovog vremena pa se opet uzdigla pod Putinom , dakle ona je imala kroz povjest svojih uspona i padova ali uvjek se iznova dizala , ruski duh i ta neka njihova žilavost je stvarno zapanjujuća a uostalom to je narod koji je navikao na najgore patnje, muke i stradanja koje se mogu zamisliti , narod koji itekako zna trpiti i u tome im prosječni Ameri i niz dr.zapadnih naroda teško mogu parirati .

MI
mile13
18:50 18.10.2018.

kaze covik ako ih napadnu,sta je tu sporno onda

TE
TEUTA
21:16 18.10.2018.

Made in Russis- samo oruzje !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije