Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSKI PREDSJEDNIK
Povratak na članak

Putin naredio privremeni prekid putničkih letova iz Rusije u Gruziju nakon prosvjeda

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov, upozorivši na "agresivne znakove usmjerene protiv ruskih građana", je rekao da je zabrinut za sigurnost mnogobrojnih ruskih turista u Gruziji.

Komentari 5

ST
stanoe
09:16 23.06.2019.

Svi iz bivseg SSSR koji prestaju ekonomski suradjivati sa Rusijom lose prolaze jer gube veliko trziste,a zapadno ne mogu osvojiti jer ne prate njegove standarde.Ono sto od njih kupi Rusija nece kupiti drugi.Ukraina se je vratila za 40 godina unatrag za ovih 5 godina,nista skoro ne mogu prodati zapadu a sa Rusima su u tenziji.Da je to tako svjedoci to sto Rusiju nazivaju agresorom,a najveci trgovonski obrt imaju upravo sa njom.Tako i Gruzija koja je mala i siromasna drzava,sve sto ima je vino,mineralna voda i turizam.Sada kada je Putin kao reakciju na histeriju djela prosvjeda ukinuo letove,turizam ce pretrpeti gubitke.Vec se cuju izjave politicara da se nadaju da nece biti drugih sankcija,jer ako prestanu kupovati vino i vodu bice jos gore.Sama Rusija i ne osjeti da nema gruzinskog vina i vode koliko ima drugih i svoga sopstvenoga.Abhazija i Juzna Osetija.su usli odvojeno u Rusku imperiju,svaka za sebe kao i Gruzija. Za vrijeme SSSR su ih ujedinili,i to abhazcima i osetinima nije smetalo jer su bili u SSSR,nisu sebi mogli dopustiti gruzini da vladaju njima van zakona SSSR.Kada je Gruzija rekla da izlazi iz SSSR,a to znaci i iz Rusije, onda to nije odgovaralo ovim manjim narodima da ostanu jedan na jedan da njima vladaju gruzini,i rekli im : ako vi idete iz Rusije mi odlazimo od vas,to jest ostajemo,mi smo dosli u nju bez vas i zelimo tu ostati.Gruziji odgovara da vlada poklonom koji joj je ucinio SSSR poklonivsi joj Abhaziju i Juznu Osetiju, ali ne i ostalima.

VL
Avatar roker
roker
09:24 22.06.2019.

Koliko ja znsm taj Gruzijac, Dzugasvili, pobio je milijune, a najviše Rusa

VL
MA
MarkoN
23:32 23.06.2019.

Pokrijte se ušima svi kako vas sram nije komentirati nešto o čemu pojma nemate, Eli tako pišete i veličate Srbiju sto je isto tako pokušala sa nama Hrvatima, i Hrvatska je prije pripadala Jugoslaviji i sto sad, ocemo svaku regiju autonomizirati i da Talijani Mađari Srbi i svi pripajaju sebi i šalju svoju vojsku na našu zemlju. Pa se vi nemojte braniti, ionako ste skoro svi sramota od naroda, izrod koji nije zaslužia žrtvu tolikih ljudi i opet dajete svoju guzicu strancima i domaćima koji vas jebu u guzicu za sitne novce a nista nećete prominiti, sad pljucajte i dalje po Gruziji ali budimo iskreni, oni bar imaju srce i muda za izaci na ulicu protiv vlade a ne ka i mi, cila država u banani svi se žale ali niko neće izaci na ulicu, sramota i gadi mi se sve

VL
DU
Deleted user
08:51 22.06.2019.

Jesenti milu bigulicu, što bi na sve to rekao , da je živ, vrhunski poznavatelj rusko-gruzijskih političkih odnosa Džugašvili Koba zvani Soso, poznat i kao Staljin?

VL
TO
Toni66
18:28 22.06.2019.

Znamo da je Zakašljivi bio napao Rusiju i da ovaj siromah ga pusti da još okolo hoda i da mu stvara probleme . Nije ga riješio kako to spada smrtna kazana za onoga tko napada atomsku silu .. Konačno dada je pametan i da se zana držati demokratskog stila Putin je trebao morao sada odmah istovremeno da napravi zabranu leta iznad Ukrajine . Kako znamo to ide bez problema . Amerima a zašto nebi njemu . ? Jer znamo da njega se optužuje za odgovoran obaranje putničkog avione iznad Ukrajine .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.