Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plinska karta Europe

Putin je plinski gospodar Europe: Cijene divljaju, Hrvati uzeli više nego Srbi

03.01.2022.
u 17:55

Od početka 2021. cijena zemnog plina porasla je za čak 800 posto, što je posljedica američkog pokušaja da svojim LNG-om smanji ovisnost Europe o Rusiji

Komentara 54

PD
plavi-devet
19:07 03.01.2022.

Nije problem Rusija nego idiotizam njemackih zelenih koji bi gasili elektrane, gusili plinovode, a povecavali proizvodnju struje iz alternativnih izvora koji su nestabilni.

Avatar Hazl113
Hazl113
20:17 03.01.2022.

Ovo je sve dobro. Sada će sve pomorske zemlje još više graditi LNG terminale, a on se napravi vrlo brzo i lako. Vjerojatno ćemo i mi tim putem i izgraditi kopneni, a ne plutajući. I da, nisu samo Ameri koji isporučiju LNG, ima ih, ima.

TA
Tajg
19:21 03.01.2022.

Nažalost na zapadu Evrope nema suverenih država. Nemaju nacionalne valute,strani vojnici štacionirani, veliki lobisti internacijonalnih kompanija, i kao npr. Njemačka nesmje ispuštati novoizgrađeni plinovod, kao sebe gospodarski uništiti zatvaranjem atomskih i ugljenih elektrana, kao i prihvatom više od dva milijuna izbjeglica bez volje većine Nijemaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?